Саопштење ОО СНС Врбас

Чланови ОО СНС Врбас 26. априла 2012. године, су у великом броју присуствовали митингу СНС у Београду. Са говорнице су се обратили сви представници коалиције Покренимо Србију, као и депутат руске думе и високи функционер Путинове Јединствене Русије  Александар Илјаков. На митингу је објављено да је кандидат за премијера Србије Јоргованка Табаковић. „Не расипајте гласове. Само наша коалиција може да победи Тадића и његов режим“ рекао је Вучић пред више од педесет хиљада људи на Тргу Републике који су на помен имена Бориса Тадића одговарали звиждуцима и узвицима „лопове“.

Ми смо они који морају да учине баш све да би ваш живот учинили бољим. Не треба ви да радите да би само политачари живели боље. Али то свето правило у Србији је нарушено. Гуше га лажима, обећањима, претњама, манипулацијама. Оне који су сада на власти не интересује како ви живите и то је истина – истакао је Николић. Николић је рекао да владајуће партије не размишљају о томе како народ живи: Да размишљају бар би нешто учинили да смање незапосленост.

Лидер Покрета социјалиста, Александар Вулин истакао је да ДС прљавом кампањом не може да нашкоди успеху Николића, а председник Нове Србије Велимир Илић је рекао да смо се на Тргу окупили како би рекли актуелној власти да мора да оде.

ОО СНС Врбас подсећа да странке владајуће коалиције са жутим кесама Владе Војводине само понижавају своје грађане, и мисли да тако могу да купе гласове. Новац који се бирачима нуди за гласове је новац пореских обвезника, свих грађана Србије.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"