Саопштење за јавност ОО СНС

Општински одбор Српске напредне странке Врбас апелује на општинску власт да не обмањује потенцијалне инвеститоре који би евентуално били заинтересовани за улагања и отварања нових радних места у нашој општини.

Наиме, у каталогу на новоотвореном интернет порталу КЛЕР Врбас ( на адреси kler.vrbas.net), који би требао да покаже предности општине Врбас према потенцијалним инвеститорима и понуди одређене слободне локације, постоје велике и недопустиве грешке. Грешке се огледају у неажурности датих података који могу довести у заблуду инвеститоре и исте скренути од улагања у општину Врбас. Поједине локације које се нуде у каталогу са овог интернет портала, а везане за brownfield инвестиције су већ дужи временски период у рукама нових власника, и самим тим могу довести инвеститоре у заблуду, а општини Врбас нанети велику привредну штету, јер ће нас инвеститори због нестручности заобилазити у широком луку.Такође се доводи у питање формирање и стручност Канцеларије за локално економски развој општине Врбас која је носилац овог пројекта.

Постављамо и питање како је општина Врбас презентована на сајму инвестиција „Investexpo 2012“ и на који начин, када видимо да су поседовали нетачне и полуистините податке. Још једном је садашња општинска власт доказала сву своју незаинтересованост за даљи привредни развој општине Врбас, отварање нових радних места и за бољитак и просперитет грађана општине Врбас. Очигледно је да се само води рачуна о личним интересима који су овој општинској власти увек били изнад општих.

У Врбасу, 07. новембра 2012. године                    Општински одбор СНС Врбас

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"