Саопштење ОО СРС

У понедељак, 19. августа, у седишту окружног одбора Српске радикалне странке у Новом Саду, одржана је конференција за штампу на којој су представљени кандидати за предстојеће локалне изборе у општини Врбас.

Поред потпредседника СРС и председника окружног одбора Милорада Мирчића, конференцији су присуствовали и потпредседник окружног одбора Драган Бозало, потпредседник Извршног одбора Ђурађ Јакшић, покрајински посланик Маријана Четојевић, председник ОО СРС Врбас Бојан Марковић, потпредседник ОО Врбас Душан Килибарда и Даница Парошки.

Први на листи СРС за Врбас, Бојан Марковић је већ остварио запажене резултате у области спорта и као члан општинског већа задужен за спорт у претпоследњем мандату урадио је доста тога за спорт у општини Врбас. Попут њега, сви остали кандидати на листи су часни људи који ничим нису укаљали свој углед и које ће поштено заступати интересе грађана у локалном парламенту. У претходном периоду активисти СРС су у директном разговору са грађанима наше општине указивале на неспособност тренутне локалне власти.

Коментаришући ову акцију Милорад Мирчић је истакао: „Нас охрабрује када је у питању општина Врбас, чињеница да је скоро 2.000 грађана општине Врбас дало прелиминарну подршку СРС за предстојеће изборе. Тих 2.000 часних људи је чврсто обећало и стоји иза потписа да ће гласати за Српску радикалну странку без обзира какав и колико притисак се вршио на њих“. На конференцији за штампу челници СРС су позвали актуелну локалну власт у Врбасу да обезбеди поштене изборе како се не би поновило оно што се дешавало на протеклим изборима у општини Србобран.

ОО СРС Врбас

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"