Саопштење САВЕЗА САМОСТАЛНИХ СИНДИКАТА СРБИЈЕ

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е запосленима у јавним предузећима, установама и агенцијама чији је оснивач општина Врбас и запосленима у Општинској управи Врбас.

Поштовано чланство,
Позивате се да дана 26. марта 2015. године присуствујете протестном окупљању испред зграде Општине Врбас са почетком у 17,00 часова. Протест се организује због кашњења зарада запослених у јавним предузећима, установама и агенцијама чији је оснивач општина Врбас и запосленима у Општинској управи Врбас у износу једне до три зараде и неизналажења решења одговорних за исплату заосталих зарада запосленима. Одлуку о организовању протеста донели су присутни председници синдикалних организација у јавном сектору дана 23. марта 2015. године.

У оквиру протестног окупљања одржаће се протестна шетња маршутом од зграде Општине Врбас пешачком зоном према улици И. Л. Рибара где ће се прећи пут ка дисконту „Мaxi“, наставити пешачком зоном до улице Г. Крклеца, прећи пут и вратити се испред зграде општине. Веће СССО Врбас ће обавити све неопходне организационе и техничке припреме протеста, а Вас молимо да се солидаришете и у што већем броју присуствујете у протесту како би исти имао одјека и донео жељене ефекте.

За Веће СССО Врбас,
Председник
Рогановић Горан

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"