Саопштење СНС

Српска напредна странка саопштава су сви грађани Војводине годинама таоци једног човека, шефа криминалног режима у Војводини, Бојана Пајтића, и његове најгоре и најдуже власти у историји Србије, која је опљачкала и уништила све што се могло.

Власт демократа у Војводини, али и у свакој другој средини, не само да је најгора, најнеспособнија и најнеодговорнија у историји, већ отворено и директно ради на шетету грађана. Симболи владе Бојана Пајтића и Демократске странке јесу стравичне злоупотребе, коришћење народних пара за лично богаћење, уништавање предузећа, затварање фирми, пљачкање банака, армија незапослених, отимање од свих, па и од деце са посебним потребама...

Српска напредна странка позива шефа криминалног режима у Војводини, Бојан Пајтића, који ништа не ради корисно и данима не долази на своје радно место, да под хитно поднесе оставку и грађане спапсе своје штеточинске политике у покрајини, коју је осиромашио и упоропастио. Крајње је време да Пајтић устане из фотеље војвођанског премијера, за коју се бесрамно свим силама држи, са свега шест одсто подршке грађана.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"