Saopštenje Nacionalnog saveta crnogorske nacionalne manjine

U Novom Sadu 16.12.2015. godine održana je svečana dodela priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ za Južnobački region, na kome su dodeljena 24 priznanja najboljim privrednicima, preduzetnicima i stvaraocima sa područja Južne Bačke.

Ova nagrada se dodeljuje već 15. godina u okviru projekta „Put ka vrhu“, koji realizuje Medija Invent iz Novog Sada sa ciljem promovisanja privrednog i kulturnog stvaralaštva Republike Srbije.
Komisija kojom predsedava prof. dr Radovan Pejanović, i u kojoj su istaknuti privrednici, novinari i profesori, dodelila je ukupno 24 nagrade, a među nagrađenima se ove godine nalazi i Mesna zajednica Bačko Dobro Polje, koja je dobila Povelju za unapređenje života u seoskoj sredini.

Milorad Radojević, inače član Izvršnog odbora Nacionalnog saveta crnogorske nacionalne manjine i predsednik Saveta Mesne zajednice Bačko Dobro Polje ističe:
„Svi mi se trudimo da u okviru svog posla postižemo određene rezultate i da se ponašamo odgovorno, što sada sigurno nije lako i najveće je  priznanje kada se vaš rad primeti i vrednuje. Ova nagrada predstavlja veliku čast, ali još veću obavezu za nagrađene. Iako je ovo priznanje dobijeno  u sazivu sadašnjeg Saveta MZ, ono je priznanje i za prethodne sazive Saveta, jer su svi oni u različitim periodima i uslovima, činili sve da život svojih sugrađana učine lepšim i lakšim, a samim tim i doprineli ovom velikom priznanju“.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"