Саопштење ОО СПС

Двадесет пет година постојања и рада је значајан датум у политичком животу Србије. Не постоји политичка организација која може да се похвали таквим јубилејом и на ту чињеницу ми социјалисти смо поносни.

За протеклих 25 година Социјалистичка партија Србије се потврдила као незаобилазни субјект на политичкој сцени Србије, која је упркос свему заједно са грађанима делила све оно што се дешавало Србији у протеклом периоду. Социјалистичка партија се показала као партија која брине о државним и националним интересима Србије, као партија која је сачувала једнакост и равноправност грађана, унапредила људска и мањинска права, и као сигуран ослонац свима који живе од свог рада и верују у себе, социјалну правду и Србију.

Социјалистичка партија Србије је показала снагу, знање и храброст када је то било потребно.  Капацитет да може и уме да води државу у тешким годинама за Србију. Мудрост која је била потребна да опстанемо у најтежим тренуцима за Партију. Идеју и вољу када су промене биле неизбежне и преко потребне. И знајте да имамо снагу и капацитет, програм и људе, да поново водимо наш народ и државу Србију.

Нова политика, нове идеје, људски капацитети... ништа од тога не настаје преко ноћи. За тај процес је потребно време и озбиљан рад. Потребно је да сваки дан померимо по један камен, направимо једну позитивну промену, и на тај начин будемо ближе циљу. Да би били водећа Партија у Србији морамо свима бити пример позитивних промена.
Двадесет пет година Партије у општини Врбас подсетиће нас на године борбе, стваралаштва, развоја и унапређења наше средине. И даће нам снагу да у годинама које су пред нама остваримо наша програмска опредељења и победимо, јер успех социјалиста успех је и нада за целу Србију.

Потврда да је Општински одбор Социјалистичке партије Србије у Врбасу на правом путу и признање за наш Одбор је то да је на задњем састанку Главног одбора Социјалистичке партије Србије за члана Извршног одбора Главног одбора Социјалистичке партије Србије изабрана наша председница Општинског одбора Марјана Мараш.

Величина и права снага Социјалистичке партије Србије у Врбасу видела се на Манифестацији поводом прославе 25. година постојања Социјалистичке партије Србије у Врбасу када је у препуној сали Биоскопа „Југославија“ уз пригодан културно уметнички програм и уз присуство наших чланова и високих функционера Покрајинског одбора СПС-а прослављен рођендан Партије уз уважавање и доделу 84 захвалнице нашим дугогодишњим члановима који су својим досадашњим ангажовањем и политичким и професионалним, допринели афирмацији наше Партије и њеном утицају међу грађанима и оставили дубок траг у Социјалистичкој партији Србије у Врбасу. Захвалнице у име  Душана Бајатовића Председника Покрајинског одбора Социјалистичке партије Србије у Војводини  уручили су Председник Извршног одбора Покрајинског одбора Социјалистичке партије Србије у Војводини Иван Ђоковић и Председница Општинског одбора Социјалистичке партије Србије у Врбасу Марјана Мараш.

Желимо овом приликом да честитамо свим нашим члановима 25. година постојања Социјалистичке партије Србије са жељом да заједно учинимо све да наша Партија и у будућности буде што јача, да промовише своју политику и програм и помогне грађанима да живе боље.

Срећне предстојеће новогодишње и божићне празнике жели Вам Општински одбор Социјалистичке партије Србије у Врбасу.

ДО ПОБЕДЕ!!!

ПРЕДСЕДНИК ОО СПС ВРБАС
Марјана Мараш

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"