Opštinski odbor Levice Srbije u Vrbasu organizuje tribinu u bioskopu Jugoslavija, u subotu, 26. marta sa početkom u 18,00 časova. Na tribini će govoriti Borislav Borko Stefanović, predsednik Levice Srbije i narodni poslanik u Skupštini Srbije, Janko Veselinović, predsednik Pokreta za preokret, narodni poslanik u Skupštini Srbije, i predstavnici Pokrajinskog i Opštinskog odbora Levice Srbije.

Na vanrednim parlamentarnim izborima zakazanim za 24. april Levica Srbije nastupiće sa Pokretom za preokret, Novim udruženjem penzionera Srbije (NUPS) i Socijaldemokratskom unijom, a lista nosi  naziv "Borislav Stefanović - Srbija za sve nas".

Ovo su pokreti koji sa nama u velikoj meri dele našu borbu za socijalnu pravdu, solidarnost i socijalnu državu. Ovo su pokreti i partije koje se tradicionalno bore protiv ovog režima i koji su beskompromisna opozicija Aleksandru Vučiću.

Ovo je lista za koju ne može da se kaže da ima ljudi koji su iskompromitovani i koji su karijeru koristili zarad ličnog interesa, ovo je lista koja može da garantuje da će se beskompromisno boriti za sve ugrožene građane Srbije.