Saopštenje OO SRS

ОО СРС Врбас обавештава грађане да су већ видљиви први резултати владавине извесног Ненада Велицког, новог напредњака и заменика председника општине Врбас, на шта смо ми радикали већ упозоравали грађане на недавној конференцији за штампу.

Дакле, тај велики газда, звани Шоне „Истина“ је обећао радницима ЈП Врбас исплату једне од заосталих плата из прошле године за понедељак 18. јул. Наравно да од плате није било ништа и да је он одмах нашао оправдање да није рекао понедељак, него петак, 22. јул, данашњи дан. Дочекаше радници и данашњи дан, а оно опет ништа.

И шта сад? Шта радити са преварантом ког није срамота да лаже чак и људе који месецима динара не примају? Поставља се питање ко стоји иза овог великог стручњака и људске моралне громаде и због чега се из празних џепова грађана општине Врбас одваја за плату оваквог новопеченог „кадра“ владајуће странке?

Најсмешније од свега је што је у ЈП Врбас доведен нови директор, из Новог Сада. И поред тога што су нови намет за фирму његови путни трошкови, као да општина Врбас нема некога ко би могао да преузме вођење фирме, поменути директор је као први корак ка оздрављењу фирме издао једну од будица на аутобуској станици ником другом до свом рођеном брату! О овоме су нас управо обавестили запрепашћени и забринути запослени ЈП Врбас и замолили нас да ово објавимо јер се на њих врши огроман притисак и ствара се атмосфера притисака и страха.

Ми врбаски радикали сматрамо да треба народ извести на улицу што пре и о томе ћемо врло брзо обавестити јавност после разговора са осталим опозиционим странкама.

Овакво бахато понашање локалних власти ће само изазавати једну револуцију бесног народа у општини Врбас.

ОО СРС ВРБАС

КУЛТУРА

Културно лето Змајево

21. јун 2018. КУЛТУРА

Културно лето Змајево

Змајево ће овог лета по четврти пут бити домаћин велике к...

Дунавска соната зове младе музичаре

06. јун 2018. КУЛТУРА

Дунавска соната зове младе музичаре

Фестивал класичне музике на отвореном Дунавска соната поз...

Отворена изложба слика Петра Шушулића

28. мај 2018. КУЛТУРА

Отворена изложба слика Петра Шушулића

У Галерији Удружења ликовних уметника Врбаса - УЛУВ, отво...

Александар Габона победник 50. ФПМ

27. мај 2018. КУЛТУРА

Александар Габона победник 50. ФПМ

Победник 50, јубиларног Фестивала поезије младих је песни...

Пријем за финалисте Фестивала поезије младих

25. мај 2018. КУЛТУРА

Пријем за финалисте Фестивала поезије младих

За десет финалиста 50. Фестивала поезије младих данас је ...