Саопштење ОО Покрета социјалиста

Општински одбор Покрета социјалиста Врбас сматра да су увреде Саше Радуловића на рачун Српске напредне странке и Покрета социјалиста у Врбасу, као и покушај прекрајања изборне воље бирача у Врбасу његови очајнички покушаји да се врати у политички живот и замагли своје катастрофалне поразе на председничким и локалним изборима.

Наравно да је стечајном управнику и његовом фантомском покрету чудно да неко може да оствари добар резултат на локалним изборима у Врбасу , зато што они не познају ни 30 грађана Врбаса, а камоли њихове проблеме и потребе.

Радуловић и његов такозвани покрет једва су успели да у последњем тренутку пронађу 12 људи који би им чинили локалну листу, нису имали кампању, нити су изашли на улицу пред грађане, зато што знају да их се и тих 30 грађана Врбаса стиде,  док их други грађани уопште и не познају.

Изгледа да Радуловићу политика и сусрет са грађанима баш и нису јача страна, боље да се врати свом старом занимању, зато што је општепознато да је за куповину и продају, махинације и лоповлук експерт.

Покрет социјалиста је озбиљна и одговорна партија која са својим бирачима живи и ради сваког дана, разумемо бриге и потребе обичних људи, захвални смо им на великом поверењу и увек ћемо се борити за њихова права.

Општински одбор Покрета социјалиста Врбас

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"