Српскa напреднa странкa

САОПШТЕЊЕ
 
  Општински одбор Српске напредне странке потпуно  је задовољан почетком предизборне кампање странке и великом подршком грађана који знају да је глас за СНС, глас за промене, за бољу будућност општине Врбас, за поштене људе  који знају како се одговорно обавља посао у локалној самоуправи. У свакодневном разговору са страначким активистима грађани указују на проблеме са којима се сусрећу, иницирају акције за бржи напредак наше општине, а жеље суграђана за нас су заповест, и зато дајемо РЕЧ ЗА бољу будућност Врбаса!
  Од другог септембра када смо започели кампању Српској напредној странци приступа велики број грађана, међу којима је већина младих,, образованих, људи.Придружују се нашем тиму да заједно мењамо и унапређујемо Врбас, свесни да  само програм Српске напредне странке омогућава  израстање Врбаса у снажну и богату општину.
  О програму СНС за Врбас, у петак 08.09. 2009. године, говориће Томислав Николић, председник наше странке. Велика предизборна трибина одржаће се са почетком у 19,00 часова у сали биоскопа "Југославија" у Врбасу. Председник Николић подржава  овај програм и гарант је да ће након избора свака реч коју дају врбаски напредњаци бити преточена у дело, јер грађани општине Врбас заслужују само најбоље!
  Зато сви треба да изађемо на изборе 18. октобра и гласамо за позитивне промене у Врбасу и нову власт која ће на делу да покаже спремност да неуморно и одговорно ради у корист боље будућности грађана Врбаса.
 
Са Српском напредном странком будућност Врбаса почиње данас!

 
Врбас,  07.  09.  2009. год.

ОО СНС  ВРБАС   

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"