ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА Општински одбор Врбас

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Демократске странке Врбас је 03. септембра одржао конференцију за штампу на којој је презентовано да је за општину Врбас преко Фонда за капитална улагања Аутономне покрајине Војводине издвојено 540 милиона динара или скоро 7 милиона еура за финансирање и суфинансирање више програма и пројеката : централно постројење за прераду отпадних вода Врбас-Кула 350 милиона динара, изградња фискултурне сале ОШ “Светозар Милетић” 75 милиона динара, изградња друге фазе опште болнице у Врбасу 60 милиона динара, санација и изградња локалне путне мреже у граду Врбасу и насељеним местима општине Врбас 42 милиона динара, фекалн а канализацију у граду Врбасу 13,2 милиона динара.

За све агенције и најтиражније дневне часописе у Војводини ова вест је била интересантна и објављена је, док локална ТВ „Бачка“ иако је послала новинарку и камермана, ову вест није објавила. Наиме, имамо сазнања да је директорица Весна Рогановић иако је прилог био снимљен и монтиран забранила његово емитовање што не чуди јер само у протеклих годину и по дана није објављено преко 60 саопштења ОО Демократске странке Врбас.

ОО Демократске странке захтева од г-ђе Весне Рогановић да поднесе неопозиву оставку на место директора ТВ Бачка, јер ако вест о додели више од пола милијарде динара Општини Врбас није довољно важна вест, онда она не зна да ради свој посао и треба да поднесе оставку. Ако је посреди то да јој најважније вести кроје људи из Српске радикалне странке који тренутно воде општину, онда је она неспособна и такође треба да поднесе оставку.

Можда све ово и није толико чудно, ако знамо да је председник у правног одбора Информативног центра Врбас, у оквиру којег послује ТВ „Бачка“ Михаило Бечић, отац председника ОО СРС Врбас и заменика председника општине Врбас, Игора Бечића, који је од ове телевизије направио такву телевизију једноумља на којој би му позавидели и Милорад Комраков и Драгољуб Милановић у време док су били “ у најбољој форми”!
 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"