SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA Opštinski odbor Vrbas

REAGOVANJE
na saopštenje OO LDP Vrbas, od 13.12.2007.godine
SPAVAČI

Opštinski odbor SDP Vrbas je zaista iznenađen neprimerenom reakcijom OO LDP Vrbas, u kojoj nas etiketiraju kao ,,takozvanu opoziciju", ,,dvolične" i ,,cinike" - samo nam je ostalo nejasno zbog čega ?
Ako je neko konstantno prisutan na ovdašnjoj političkoj sceni, a (pre svega) prepoznatljiv po svom dugogodišnjem jasnom, nedvosmislenom, principijelnom stavu, onda su to vrbaske socijaldemokrate.
Nikada nismo pravili trule kompromise zarad jeftinih političkih poena ili privilegija, niti se mirili sa propadanjem grada i opštine, pa je u toliko čudnije zašto su se ,,čedisti" sa takvom žestinom okomili i na nas ?
Druga je stvar što vrbaski LDP ima neke nerašćišćene račune sa nekim strankama i pojedincima ovde, kojima je preokupiran - umesto da se bavi sa stvarnim političkim rivalima u lokalnoj vlasti.
Zato je ovakva politička taktika OO LDP Vrbas za nas socijaldemokrate samo njihov providan i pročitan pokušaj da sve strpaju u isti koš, a sebe predstave kao demokratske ,,spasioce" i ,,čistunce" , sa jedinim ciljem: preotimanje demokratskog biračkog tela.
I, naravno, da ovim prozivkama na račun DS i SDP opravdaju svoj nerad i neaktivnost pred organima svoje stranke.
A odluka većine u SO Vrbas, da se Putin ,,proglasi " Počasnim građaninom Vrbasa, svakako je prihvatljivija nego da recimo, Vrbas dobije ,,Šilerovu ulicu"- kakvu ima Zemun, gde su neki omladinci redovno svraćali.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"