У оквиру процеса преласка са аналогног на дигитално емитовање телевизијског програма Министарство трговине, туризима и телекомуникација упутићује Јавни позив угрожним потрошачима за пријаву за доделу опреме за пријем сигнала дигиталне телевизије, односно Set Top Box уређаја (СТБ уређај), који омогућује пријем дигиталног телевизијског сигнала на телевизорима на којима се програм прати путем собне или кровне антене.

Бесплатни сет-топ бокс уређај могу добити грађани који су корисници права на новчану социјалну помоћ, корисници права на новчану накнаду за помоћ и негу другог лица и корисници права на пензију који су носиоци самачког домаћинства и чији месечни износ пензије није већи од најнижег износа пензије утврђеног у осигурању запослених.

Пријаву за доделу СТБ уређаја и неопходну документацију грађани подносе центрима за социјални рад или филијалама Фонда ПИО, у зависности од категорије лица којој припадају.

Планирано је да пријављивање за доделу СТБ уређаја траје до 31.01.2015. године, како би корисници били у могућности да пређу на пријем дигиталног сигнала телевизије пре почетка гашења аналогног сигнала.

СТБ уређаји ће бити достављени на кућну адресу пријављених грађана.

 

Јавни позив за пријаву за доделу опреме за пријем сигнала дигиталне телевизије

 

Пријава за доделу СТБ уређаја

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"