Уређена шалтер сала у Полицијској станици

Uređena šalter sala u Policijskoj stanici Vrbas

Шалтер сала Полицијске станице Врбас добила је нови изглед. Заједничким снагама Полицијске станице и локалне самоуправе, уз ангажовање запослених, сала је опремљена намештајем, зидови су послужили као промотивни простор за представљање пројекта "Полиција у локалној заједници", који се спороводи и у Врбасу, а за грађане је створена и могућност да у новом амбијенту попију кафу.

"Са намером да грађанима будемо што више на услузи, потрудили смо се и да шалтер салу учинимо комфорнијом. Имали смо помоћ, као и увек, локалне самоуправе, али су и наши запослени самоиницијативно учествовали у радовима. Покушавамо да ниво рада додатно унапредимо и будемо увек доступни грађанима. Шалтер сала је на захтев грађана средом отворена и у поподневним сатима, а само након месец дана рада ово решење показао се као веома добро, пре свега за грађане. У току једног поподнева дешава се да се прими више захтева него за две преподневне смене“, рекао је Владо Глођовић, начелник ПС Врбас.

Према речима Милана Глушца, заменика председника општине Врбас, локална самоуправа помаже рад Полицијске станице онолико колико јој могућности дозвољавају и решена је да увек, као и полиција, буде сервис грађана. "Наша је обавеза да помажемо све институције. Више пута смо излазили у сусрет захтевима полицијских службеника, па тако и сада када смо заједно уређивали шалтер салу. Имамо добру сарадњу, и у оперативном смислу и у локалним пројектима, и уверен сам да ћемо и даље бити поуздани партнери", истакао је Глушац.

Владо Глођовић, начелник ПС, искористио је данас прилику да на 13. мај, датум на који се некада обележавао Дан безбедности, окупи некадашње раднике Полицијске станице и укаже им поштовање и захвалност за дугогодишњи рад на очувању безбедности у општини Врбас.



Овом приликом Глођовић је бившим колегама уручио легитимације Удружења пензионера Полицијске станице Врбас.

"Пошто је већина наших пензионера 13. маја обележавала Дан безбедности, управо на тај дан уручујемо им легитимацију пензионера Полицијске станице. За рад Удружења смо обезбедили просторије у нашој згради, јер ти људи треба да се и даље осећају као део наше екипе. Сви су својим радом у претходном периоду много допринели нашој заједници и њихово искуство нам је драгоцено“, рекао је Глођовић.

Скупу су присуствовали руководиоци ПС Врбас, заменик председника општине Врбас Милан Глушац и око 90 пензионера ПС Врбас.