"Новембар за Ену" наставља хуманитарни рад

Хуманитарна организација "Новембар за Ену", коју чине млади људи из Врбаса, наставила је са радом и за летње месеце из организације најављују низ манифестација – караоке, салса плес, чак и отварање летњег биоскопа.

У четвртак, 7. јула од 16.00 до 18.30 часова, на базену ЦФК "Драго Јововић" биће организована караоке журка за децу. Такође, сваког четвртка у дворишту код просторија АМСС, организују се "салса вечери" од 21.00 до поноћи.

Хуманитарна организација 'Новембар за Ену' окупља групу младих људи још од 2015. године, а настала је са с циљем да кроз организацију разних хуманитарних акција прикупи новац за оболелу суграђанку.

"Организација је настала када смо удружили своје снаге како би помогли нашој суграђанки, а пре свега другарици, на жалост, покојној Ени Нановски. На молбу Ениних родитеља и сестре, задржали смо управо ово име организације и одлучили да наставимо са хуманитарним радом. Овог лета смо се фокусирали на децу без родитеља, којима је наша помоћ потребна. Управо из овог разлога смо одлучили да организујемо хуманитарне караоке на базену за децу. На тај начин скупљали би прилог, одећу или играчке за децу без родитеља, а опет и улепшали летњи распуст свој деци из Врбаса", рекла је Јелена Алексић, једна од организаторки, и најавила могућност да у августу буде отворен летњи биоскоп.