Обезбеђен новац за замену браварије на зимском базену

Министарство омладине и спорта Владе Републике Србије донело је 01. септембра одлуку да подржи пројекат замене браварије на зимском базену Центра за физичку културу "Драго Јововић". Пет милиона динара колико је процењено да вреди овај пројекат, биће обезбеђено из ИПА фонда Европске уније. Преговори са ресорним министарством на ову тему трају од 2015. године и у њему су учествовали представници локалне самоуправе, ЦФК "Драго Јововић" и Спортског савеза општине Врбас.

„Заједничким напором, уз велику помоћ руководства општине Врбас, као и Спортског савеза на челу са Јованом Ковачевићем, након многобројних посета Министарству омладине и спорта, успели смо да добијемо средства за замену браварије на зимском базену. Прва фаза радова, замена комплетне кровне конструкције на зимском базену је завршена, а на пролеће 2017. године ће се спровести и друга фаза која подразумева замену браварије“, рекла је Мирославка Шекарић, директорка ЦФК "Драго Јововић“.

Зимски базен почеће са радом 19. септембра. Термини за грађанство су радним данима од 19.00 до 23.00 сата, викендом од 11.00 до 16.00 часова и од 17.00 до 20.00 часова. Цена улазнице остаје непромењана - 200 динара.