Пријем за чланове Карате клуба Врбас

Након џудиста, данас су са Миланом Глушцем, председником општине Врбас, и Јованом Ковачевићем, чланом Општинског већа, разговарали каратисти, тренери и чланови Карате клуба Врбас. Поново је тема била функционисање једног од спортских колектива у граду, а руководство локалне самоуправе са радом клуба упознао је Микица Марковић, тренер КК Врбас.

"Пријатно сам изненађен позивом руководства општине и тиме што су показали интересовање за наш клуб и евентуалне проблеме. Ово је први пут да смо добили овакав позив и изузетно сам задовољан. Без обзира каква је ситуаија у општинском буџету, добра воља да се помогне спортским клубовима је важна. Договорили смо се да ћемо убудуће сарађивати и да ће општина, у оквиру својих могућности, покушати да помогне нашем клубу", рекао је Марковић.

"Желимо да стекнемо увид у рад свих клубова, колико су активни, популарни, који проблеми им отежавају рад. Задовољство је када чујете да Карате клуб има 200 чланова свих узраста, да постоји више од четири деценије и због таквих референци локална самоуправа жели пронаћи начин да им помогне, посебно када се ради и опремању, простору у којем раде и слично. Карате је постао олимпијски спорт и заслужује подршку", рекао је након састанка Глушац.

Уз тренера Марковића, Карате клуб Врбас представљали су и чланови Александар Ковачевић, Душан Деспотовић и Вук Радоичић.