ЈКП "Комуналац" припрема путеве за зимску сезону

JKP "Komunalac" priprema puteve za zimsku sezonu

Екипе Јавног комуналног предузећа "Комуналац" ових дана припремају путеве за саобраћај у зимским условима. Како је саопштено из предузећа, машине се налазе у улицама Ивана Милутиновића, Бачкој и Маршала Тита, у којим се ископавају упојни канали за одвођење атмосферских вода.

"Екипе 'Чистоће' убрзано раде на припреми коловоза за зимску сезону с циљем обезбеђивања лакшег и безбеднијег кретања улицама. Послови се део редовних уговора и врше се по налогу Одељења за комуналне и грађевинске послове Општинске управе Врбас. Решава се проблем одвођења атмосферских вода и обезбеђује проходност, будући да се вода, после обилнијих падавина, задржавала на друму и реметила саобраћај. Упоредо се косе банкине на свим путевима које одржава ЈКП 'Комуналац'. Послови ће бити завршени до 15. новембра. Упоредо, путари освежавају пешачке прелазе на главним саобраћајницама", наводи се у саопштењу "Комуналца". 

Из предузећа напомињу да је, у сарадњи с локалном самоуправом, обезбеђено и постављено 20 нових контејнера у Блоку Васиља Копривице.