Почеле припреме за дочек Нове године

Центар за физичку културу "Драго Јововић" једно је од главних места у Врбасу на ком се ће у новогодишњој ноћи свечано дочекати 2017. година.

Пиће добродошлице и комплет вечера, у атмосфери за коју ће се побринути "Мозаик бенд", кошта 3.300 динара за црвену и плаву салу, капацитета до 100 места. Дан касније организује се реприза дочека Нове године по цени од 600 динара.

ЦФК је својим гостима за новогодишње празнике једнодневне и дводневне аранжмане који укључују и смештај у собама објекта. Цена једнодневног аранжмана за једну особу 5.900, а за две особе 11.800. У њему су укључени дочек Нове године у ресторану, ноћење, доручак и гратис дневни одмор до 18.00 часова.

Цена дводневног аранжмана за једну особу је 8.100 динара, а за две особе 16.200 динара. Он подразумева дочек Нове године у ресторану, две ноћи у смештају са укљученим оброцима, као и коришћење сауне, базена и осталих спортских садржаја установе.

У хотелу "Бачка" дочек Нове године кошта 3.500 динара. У ову цену урачуната је услуга са шведског стола и неограничено конзумирање пића, а за госте ван Врбаса обезбеђено је и гратис преноћиште. Реприза је 1.600 динара, а обе ноћи забаве за музику су задужени "Шоле и Шта рећи? бенд".

Дочек 2017. године организује и Свечана сала "Јурошевић Ф&В". Овде се за госте припрамају томбола и разна изненађења, па је и ценовник мало другачији. Са all inclusive менијем, уколико се карта купи до 15. децембра, потребно је издвојити 4.500 динара, а након тог дана 5.000 динара. Реприза дочека Нове године је 2.500 динара. За добру атмосферу задужен је "Феникс бенд".

Новогодишње журке биће организоване и по бројним кафићима.