Пријем у СО Врбас поводом Дечје недеље

И последња два радна дана Дечје недеље била су испуњена бројним активностима за младе. У свим образовним установама предшколског и школског узраста организују се изложбе, квизови, дружења, представе, такмичења и игре за децу.

Поводом Дечје недеље данас је у Скупштини општине Врбас организован пријем за децу. Представнике ПУ "Бошко Буха" и свих школа дочекали су Милан Глушац, председник општине, Предраг Ројевић и Даница Парошки, помоћници председника општине, и чланови Општинског већа Данијела Илић и Срђан Станић.

У исто време, у Клубу за стара и одрасла лица организован је и ревијални шаховски турниру између ученика основних школа и пензионера, чиме се практично реализовао и мото овогодишње манифестције: "За радост сваког детета - градимо мостове међу генерацијама".

Фудбалски турнир у ком су учествовале све основне школе из општине Врбас, одржан је на теренима Центра за физичку културу "Драго Јововић".

Ништа мање интересантно није било ни у Геронтолошком центру. Тамо су наставници и ученици Гимназије "Жарко Зрењанин" за лица смештена у овој установи, организовали извођење културног програма, а посету малишана имао је и објекат ГЦ у Куцури. За крај је у објекту у Врбасу одржана 10. Мала ликовна колонија ученика основних школа.