Донација „Табите“ за Општу болницу

Donacija „Tabite“ za Opštu bolnicu Vrbas

Социјално хуманитарна, невладина организација "Табита" из Новог Сада и брачни пар Бранка и Желимир Срнец поклонили су Општој болници Врбас вредну донацију која се састоји од потрошног материјала и униформи за запослене. Сарадња "Табите" и ОБВ је вишегодишња и овај донатор заузима високо место на листи донатора врбаске болнице.

"Неопходно је континурано обнављање потрошног материјала, пре свега постељине за болесничке кревете и радних униформи за запослене, јер се на појединим одељењима и у току дана морају више пута заменити. Наравно да је због економске ситуације веома мало расположивих средстава и оваква подршка је увек добро дошла", рекла је Јелена Банићевић, главна медицинска сестра Интернистичког сектора.

"И овом приликом захваљујемо се брачном пару Срнец, као и свим њиховим сарадницима, на великој и веома значајној подршци током свих ових година. Надамо се да ће се овако добра сарадња наставити, не само са болницом већ и са другим установама из општине Врбас", поручили су из ОБВ.  

Medicinska sestra Internističkog sektora Opšta bolnica Vrbas

Бранка и Желимир Срнец, заједно са сарадницима, већ више деценија баве се хуманитарном делатношћу. Успевају да анимирају бројне донаторе из целог света и обезбеде хуманитарну помоћ тамо где је најпотребнија у свом окружењу и шире. Помажу здравственим установама и установама социјалне заштите, школама, црквама, верским заједницама, удружењима и другим установама и појединцима који затраже помоћ.