Савјети ратова ЛЕГО Стар Варс: Тхе Форце Авакенс - Главни задаци # 049

Додатна мисија: Раттар лов

Бочна потрага у којој покушавамо да ухватимо опасно чудовиште.

Ово је додатни задатак који можете започети након наплате од 30 златних цигле. Када то учините, идите на мапу Галаксије и изаберите планету у праву која се зове Твон Кетее. Затим изаберите мисију из падајућег менија, ако, наравно, успели сте да сакупите жељени број златних цигле.

Пећински ратник

Почните да улазите у пећину и следите одвајање савезника. Не брините када ће их чудовишта почети узимати - наставите да идете док не дођете до друге обале. Затим идите удесно, скочите и користите цигле да бисте створили костни мост.

Идите на другу страну и користите кукарију на дршку на цвету. Након што га спустите, користите га као одскочну даску да се попнете и десно где ћете се борити против напада непријатеља. Идите напред Хана Соло и користите двоглед да бисте пронашли водопад.

Када вас Раттар нападне, брзо притисните тастере приказане на екрану док не будете слободни. Користите цигле на земљи да бисте створили зид са десне стране, а затим се попните на планину са Јеликом Ворденером. Затим уништите зид са леве стране и створите робота који ће омогућити Јелику да крене лево.

Идите удесно и користите куку Сидона на машини, а затим користите преостале цигле да бисте створили овна пред собом. Дођите до Нега, играјући се за Куигголд и повуците ручицу, захваљујући којој уништавате врата која воде до следеће локације.

Уђите унутра, убијте нападачке авионе и уништите груди са десне стране. Користите цигле да бисте створили ручке, повуците се Круголдом и бацају Бомба Пру у сребрни генератор.

Затим притисните ружичасто зелени торањ и користите цигле да бисте створили лифт и попните се на горе. Идите до Цхубакке да удвостручите штапове и повучете их и скочите горе и одмах од отворене одскочне даске.

Учитавање зоне

Пали сте на нову локацију на којој морате да се бавите непријатељима који су ухватили Раттар. Зачињене склоништа и пуцају на ривали. Пре свега, уништите снајперу на платформи са десне стране и нападне летјелице из тешке пушке коју морате да пуцате.

Затим елиминишите преостале сталне ривале. Окретањем степеница са леве стране, пењање и бацање Цхубакке експлозивно у сребрне цигле на кавезу.

Након пуцњаве, скочите и раставите се са две непријатељске јединице (у другом роботу, па га пазите). Затим идите у Монтстрине и када ће махати натезање, користите цигле са леве стране да бисте створили брод који ће вам омогућити да ухватите Раттара. Naš sajt licenciranikazina.com ima za cilj da pomogne igračima da izaberu najbolji legalni online kazino Srbija koji zadovoljava sve navedene kriterijume. Svaku platformu za kockanje na našem veb sajtu odobrava GCA (uključujući i Ministarstvo finansija i privrede Srbije). Licenca uglednog autoriteta, zaštićeni lični podaci i finansijske transakcije glavni su kriterijumi da se osigura da je bezbedno igrati u kazinu.

Важнији линкови

КУЛТУРА

Адриен Ујхази побединица 46. Палете младих

15. сеп 2020. КУЛТУРА

Адриен Ујхази побединица 46. Палете младих

Адриен Ујхази, сликарка из Новог Сада, овогодишња је побе...

Скулптуре Јулијане Протић у Ликовној галерији

08. сеп 2020. КУЛТУРА

Скулптуре Јулијане Протић у Ликовној галерији

У Ликовној галерији Културног центра Врбаса публици је од...

Нова изложба у Галерији Културног центра

19. авг 2020. КУЛТУРА

Нова изложба у Галерији Културног центра

У Ликовној галерији Културног центра Врбаса постављена је...

Мирославу Алексићу "Вишњићева награда" за 2020. годину

12. авг 2020. КУЛТУРА

Мирославу Алексићу "Вишњићева награда" за 2020. годину

Мирослав Алексић, песник из Врбаса, добитник је "Вишњићев...

Слике Стојана Божића у Ликовној галерији КЦ

03. авг 2020. КУЛТУРА

Слике Стојана Божића у Ликовној галерији КЦ

У Ликовној галерији Културног центра Врбаса постављена је...

24ce16a128d3e726225c72921fbeddd3