"Carnex" добитник Великог шампионског пехара

Жири Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду доделио је Индустрији меса "Carnex" Велики шампионски пехар за одличан квалитет меса и производа од меса. Чак три "Carnex" производа из различитих категорија – специјал шунка, паштета са димљеном сланином и говеђи гулаш, ове године шампиони су квалитета групе производа.

Поред тога, на Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду ИМ "Carnex" добитник је највише признања – 35 производа из различитих категорија награђено је Златном и Великом златном медаљом за квалитет.

"Велики шампионски пехар који смо и ове године освојили на једној од најважнијих пољопривредних манифестација Балкана, представља изузетно признање, али и велику одговорност да у годинама које долазе будемо још бољи“, изјавила је након уручења награде Тамара Пењић, директорка производње у компанији. Она је додала да је "Carnex" током више од пола века, кроз разне периоде, успео да остане један од најуспешнијих домаћих брендова.

"Поносни смо што је квалитет наших производа препознат у Србији и ван граница наше земље, и што смо једна од ретких компанија која се може похвалити поверењем које јој континуирано указују потрошачи већ више од пола века“, рекла је Пењић.