ОПШТИНСКО ВЕЋE

Јован Ковачевић

- члан Општинског већа задужен за спорт и омладину

Јован Ковачевић је рођен 1970. године у Врбасу. Завршио је Гимназију у Врбасу и Вишу тренерску школу. Директор је Рукометног клуба „Врбас“. Државни репрезентативац у рукомету. За време спортске каријере играо је у Рукометном клубу „Партизан“, Рукометном клубу „Врбас“ и у другим европским клубовима, у Италији, Шпанији, Швајцарској и Немачкој. Носилац је националног признања за освојену бронзану медаљу 1996. године на Европском првенству у рукомету. Ожењен је и отац троје деце.

Јована Вујтовић

- члан Општинског већа задужен за координацију рада са месним заједницама, републичким органима, организацијама , верским заједницама и удружењима грађана у Општини Врбас

Јована Вујтовић из Савиног Села, рођена је 1985. Године. Завршила је Економску школу у Кули, апсолвент је факултета за Услужни бизнис. Била је одборник у Скупштини општине Врбас у периоду од 2004-2008.године, а од јануара 2014.године Секретар је Антикорупцијског тима који је образовао Председник општине.

Од 2008. Године је запослена у Општинској управи у Врбасу, у Одељењу за друштвене делатности на пословима борачко-инвалидске заштите и здравственог осигурања. Председник је Савета за здравље који је образовао Преседник општине.  Удата је и мајка двоје деце.

Јелена Збућновић

- члан Општинског већа задужен за културу

Јелена Збућновић је рођена 1983. године, Основну школу и Гимназију „Жарко Зрењанин“ завршила је у Врбасу, а педагошки факултет у Сомбору. У предходном мандату обављала дужност члана Општинског већа задуженог за област образовања и културе. Удата је, мајка једног детета.

 

Душко Ћутило

- члан Општинског већа задужен за комунално-стамбене послове и привреду

Душко Ћутило из Змајева, рођен 1986. године, завршио је Правни факултет у Новом Саду. Као студент Правног факултета активно учествовао у раду студентског часописа Правник у оквиру којег је био координатор пројекта „Одговорно новинарство између права и политике“. У предходном сазиву Скупштине општине Врбас био је одборник и члан Мандатно имунитетне комисије. Председник је КУД „Сава Вукосављев“ из Змајева.

 

Горан Пејовић

- члан Општинског већа задужен за енергетику и саобраћај

Горан Пејовић рођен је 1971. године у Врбасу где је завршио гимназију „Жарко Зрењанин“ а Пољопривредни факутет, смер техника завршио је у Новом Саду. Био је запослен у АД „Карнекс“ на пословима заменика директора Житара и Витамикса. Био је одборник у Скупштини општине Врбас, а у предходном мандату обављао је дужност члана Општинског већа задуженог за област привреде и енергетике. Ожењен, отац двоје деце.

Маријан Мијановић

- члан Општинског већа задужен за социјална питања и правну регулативу јавних предузећа и установаДанило Мараш

- члан Општинског већа задужен за пензионере