ОПШТИНСКО ВЕЋE

 • др ГОРАН ЂУРОВИЋ
  за област здравства

ДР ГОРАН ЂУРОВИЋ из Врбаса, рођен је 01. јануара 1969. године у Црвско, општина Сјеница. Основну и Средњу школу завршио је у Крагујевцу, а Медицински факултет у Београду. Специјализацију из пластичне, реконструктивне и естетске хирургије завршио на Медицинском факултету у Новом Саду. Од 1997. године запослен у Дому здравља „Вељко Влаховић“ у Врбасу, а од 2004.године ради у Општој болници Врбас. Члан је више стручних домаћих и интернационалних удружења. Говори енглески и руски језик. Ожењен, отац двоје деце.

 • МАРИЈАН МИЈАНОВИЋ
  за област привреде и инвестиција

МАРИЈАН И. МИЈАНОВИЋ из Врбаса, рођен је 1987. године. На Економском факултету у Суботици, Одељење у Новом Саду, завршио је основне и мастер студије, смер Финансије, банкарство и осигурање. Објавио је један научни рад и један чланак на тему финансијских тржишта и хартија од вредности. Током студија је био стипендиста Фонда за младе таленте Републике Србије, ДААД Фондације Савезне Републике Немачке, учесник бројних летњих школа у земљи и иностранству. Студентски програм радне праксе (2009-2010) завршио у Влади Војводине, у Секретаријату за образовање. Од 2012. до 2014. године обављао је послове стручног сарадника за набавку опреме и материјала у НИС-у а.д. Нови Сад, од 2015. до 2016. године обављао је послове менаџера продаје и набавке у Тривит групи. Од јула 2016. до фебруара 2017. године био је на позицији члана Општинског већа задуженог за привреду, а од фебруара 2017.године обавља функцију члана Привременог органа општине Врбас. Говори енглески језик, служи се намачким и руским.

 • ДАНИЈЕЛА ИЛИЋ
  за социјална питања и избегла и расељена лица

ДАНИЈЕЛА ИЛИЋ из Врбаса, рођена 21. јануара 1987. године у Врбасу, где је завршила Основну школу и Гимназију „Жарко Зрењанин“. Апсолвент је Правног факултета у Новом Саду, на ком је стекла Сертификат за правну базу података. 2012. године и завршила је обуку за развојне пројекте. Од 2013. године до 2016. године обаљала је функцију члана Општинског већа општине Врбас задуженог за социјална питања и правну регулативу Јавних предузећа и установа. Активно је учествовала у раду комисија и радних тела за израду аката из области социјалне заштите. Остварила је успешну сарадњу са Комесаријатом за избеглице и миграције Републике Србије. Од 2016. године запослена је у Повереништву за избеглице и миграције Општине Врбас. Координатор је регионалног стамбеног програма за избегла лица у општини Врбас. Говори енглески језик.

 • СРЂАН СТАНИЋ
  за област спорта и омладине

СРЂАН СТАНИЋ из Врбаса, рођен 07. јуна 1982. године. Основну и Средњу школу завршио је у Врбасу. Професионално се бавио фудбалом. Каријеру је започео у матичном клубу „Врбас“, од 2001. године до 2003. године играо је у Омладинском фудбалском клубу „Београд“ где је стекао статус као млади репрезентативац, а потом и А репрезентативац. 2003.године потписао је Уговор са најтрофејнијим руским фудбалским клубом „Спартак“ из Москве где је играо до 2005. године. По повратку у Србију играо је за Фк „Хајдук Родић“ из Куле, ФК „Диожђер“ Мишколц из Мађарске, ФК „Капошвар“ из Мађарске, ФК „Ференцварош“ из Мађарске и ФК „Борац“ из Чачка. Тренутно је фудбалски тренер првог тима у матичном клубу ОФК „Врбас“. Ожењен, отац једног детета.

 • ДАНИЛО МАРАШ
  за унапређење положаја пензионера

ДАНИЛО МАРАШ из Равног Села, рођен 24. јуна 1942. године у Бијелом Пољу. Основну школу је завршио у Равном Селу, након чега је завршио стручну школу за возача моторних возила са звањем висококвалификовани возач моторних возила. Радни век провео је у Јавном превозу за превоз путника „Врбас“ из Врбаса, након чега се пензионисао. Добитник је Октобарске награде 1998. године као Председник Месне заједнице Равно Село, а 1999. године Месна заједница Равно Село је добитник Октобарске награде као најбоља Месна заједница у општини Врбас, када је такође Данило Мараш био Председник Месне заједнице. Од јула 2016. године до фебруара 2017. године обављао је функцију Члана општинског већа задуженог за пензионере. У фебруару 2017. године постаљен је за члана Привременог органа општине Врбас.

 • ДАМИР ИВАНИЋ
  за област енергетике

ДАМИР ИВАНИЋ из Врбаса, рођен 19. августа 1980. у Врбасу, где је завршио Основну и Средњу школу. Запослен је у Јавном предузећу ЕПС –погон Врбас у служби за бригу о корисницима. Био је одборник у претходном сазиву Скупштине општине Врбас. Ожењен, отац двоје деце.

 • МАРКО НОВАКОВИЋ
  за комунално- стамбене послове

МАРКО НОВАКОВИЋ из Врбаса, рођен 24.јула 1988. године у Врбасу, где је завршио Основну и Средњу школу. Од 2014.године обавља делатност као приватни предузетник. Један је од оснивача и активан члан Спортског удружења „Јоаким Киме Виславски“ и иницијатор обнове терена које поменуто удружење користи. Члан је општинског одбора Српске радикалне странке

 • ГОРАН ПЕЈОВИЋ
  за област саобраћаја

ГОРАН ПЕЈОВИЋ из Врбаса, рођен је 1971. године. Основну школу и Гимназију завршио је у Врбасу, а Пољопривредни факултет, смер техника, у Новом Саду. Био је запослен у АД Карнексу, на пословима заменика директора Житара и Витамикса. Био је одборник у Скупштини општине Врбас, од 2009. до 2013. године обављао је дужност члана Општинског већа задуженог за област привреде и енергетике, а од 2013. до 2017 године обављао је дужност члана Општинског већа задуженог за енергетику и саобраћај. Ожењен, отац двоје деце

 • БОЈАН ПЕРИЗ
  за област културе

БОЈАН ПЕРИЗ  из Врбаса, рођен 7. јануара 1984. године, Основну и Средњу школу завршио је у Врбасу, а звање Дипломирани инжењер заштите животне средине-Мастер стекао је на Факултету техничких наука, смер Инжињерство заштите животне средине и заштите на раду у Новом Саду. Од 2011. до 2012. године био је Приправник у Општинској управи Врбас у Одељењу за урбанизам, комунално стамбене послове и заштиту животне средине, а од 2014. до 2015. године обављао је делатност као Предузетник. Током 2015. и 2016. године учествовао је у организацији културних дешавања у Врбасу.
 

КУЛТУРА

"Раде Брка" поново у рукама Веселина Милићевића

17. нов 2020. КУЛТУРА

"Раде Брка" поново у рукама Веселина Милићевића

Веселину Милићевићу, сатиричару, афористичару и песнику з...

Постављена изложба "ЛЕТ – Пергамент Србија"

11. нов 2020. КУЛТУРА

Постављена изложба "ЛЕТ – Пергамент Србија"

Од данас па до 26. новембра у Ликовној галерији Културног...

Век стара застава ДВД Стари Врбас поново пред јавношћу

10. нов 2020. КУЛТУРА

Век стара застава ДВД Стари Врбас поново пред јавношћу

Након успешно окончане рестаурације и конзарвације, јавно...

Браниславу Зубовићу "Печат вароши сремскокарловачке"

09. нов 2020. КУЛТУРА

Браниславу Зубовићу "Печат вароши сремскокарловачке"

Престижна награда Бранковог кола, једна од најстаријих у ...

Познати победници Јесењег литерарног и ликовног конкурса

05. нов 2020. КУЛТУРА

Познати победници Јесењег литерарног и ликовног конкурса

Жири Јесењег литерарног и ликовног конкурса 2020, који је...