ОПШТИНСКО ВЕЋE

Срђан Станић

област спорта и омладине

Срђан Станић из Врбаса рођен је 1982 године. Завршио је Средњу стручну школу саобраћајног смера.Бивши професионални фудбалер и некадашњи млади и сениорски репрезентативац Републике Србије у фудбалу. Наступао за клубове: ФК ВРБАС (матични клуб), ОФК БЕОГРАД, СПАРТАК МОСКВУ, ХАЈДУК КУЛА, ДИОШЂЕР МИШКОЛЦ, КАПОШВАР РАКОЦИ, ФЕРЕНЦВАРОШ БУДИМПЕШТА И БОРАЦ ЧАЧАК. У предходном сазиву био je члан Општинског већа задужен за спорт и омладину. За три године мандата као члана Општинског већа, спорт је у општини Врбас имао значајне резултате тако да је 8 клубова ушло у већи ранг такмичења а појединачни спортови исто тако остваривали су сјајне резултате.
Ожењен и отац двоје деце
Члан је Српске напредне странке.

 

Јасна Бјелица

област социјална питања и избегла и расељена лица

Јасна Бјелица је рођена 1979. године у Врбасу. Основну школу „Светозар Милетић“ и гимназију „Жарко Зрењанин“ завршила је у Врбасу, од 2012. године запослена је у Општинској управи Врбас у Одељењу за финансије и буџет, заменик је председника Савета за буџет, финансије и привреду Скупштине општине Врбас и члан Комисије за реализацију мера енергетске санацију.

Члан је Српске напредне странке.

Удата, мајка двоје деце.

 


Ивор Лукин

област комуналних делатности

Ивор Лукин је рођен у Врбасу 1983. године. Завршио је Основну школу "Светозар Милетић" у Врбасу, Средњу електротехничку школу и дипломирао Информационе технологије. До сада је извршавао низ послова у приватном сектору како у домаћим, тако и у страним компанијама, међу којима Вискол - Ветерник, Хемцо - Београд, Пнеутеч - Врбас, Mass Company - Београд. Радио као наставник математике и тренутно завршава мастер студије на Природно математичком факултету. У периоду од 2017. године до 2020. године био је одборник Скупштине општине Врбас.
Члан Српске напредне странке.

 

Никола Гашовић

област верске заједнице и удружења

Никола Гашовић из Бачког Доброг Поља рођен је 1990. године у Врбасу. Гимназију „Жарко Зрењанин“ завршио је у Врбасу, а дипломирао је на Факултету спорта и физичког васпитања у Новом Саду 2015. године. Активан је члан више спортских клубова и удружења на територији општине Врбас, као и члан Удружења одбојкашких тренера Србије и Удружења одбојкашких тренера Војводине дугогодишњи тренер Фудбалског клуба „Сутјеска“ и Женског одбојкашког клуба „Сутјеска“, секретар је и један од оснивача Удружења грађана Корак младих из Бачког Доброг Поља. Од 2013 године носилац је А лиценце Одбојкашког савеза Србије.
Члан Српске напредне странке.

 

Марјана Мараш

Област здравства и родне равноправности

Марјана Мараш из Равног Села, рођена је 1970. године у Новом Саду. Основну школу је завршила у Равном Селу , а Средњу медицинску школу у Новом Саду. Председница је Комисије за праћење остваривања родне равноправности у општини Врбас од 2005. године. Обављала је дужност члана Општинског већа општине Врбас, Заменика председника Скупштине општине Врбас, а од 2009. године обављала је дужност Председника Скупштине општине Врбас. Од фебруара 2020. године обавља дужност члана Привременог органа општине Врбас. У два мандата обављала је дужност народног посланика у Народној скупштини Републике Србије. Била је члан Одбора за дијаспору и Србе у региону, Одбора за људска и мањинска права и равноправност половаи Одбора за пољопривреду , шумарство и водопривреду.
Члан је Социјалистичке партије Србије од оснивања. Председник је Општинског одбора СПС-а општине Врбас.

 

Наташа Миловић

Област заштите животне средине

Наташа Миловић из Врбаса, рођена је 1972. године. Основну и средњу школу завршила је у Врбасу. Од 2009. до 2012. године запослена је у Другој месној заједници у Врбасу на месту секретара. Од 2012. до 2016. године радила је у Јавном предузећу „Дирекција за изградњу“. Од 2016. запослена је у Општинској управи Врбас у Одељењу за инвестиције, грађевинске и комуналне послове. У периоду од 2009. до 2013. године била је одборник Скупштине општине Врбас.
Члан је Покрета социјалиста.
Удата, мајка троје деце.

 

Габриела Синко

област пољопривреде

Габриела Синко из Змајева, рођена је 1982. године. Завршила је средњу Пољопривредну школу у Футогу и Пољопривредни факултет смер сточарство у Новом Саду. У свом досадашњем раду обављала је послове у фирмама: Нови традинг НС у Змајеву, На фарми „Дозе Ђерђа“ у Бачког Тополи, Фабрици сточне хране „Фенен“ у Ченеју, АД „Сава Ковачевић у Врбасу и као селекционер у Селекционерској кући у Доњем Таванкуту
Члан Савеза Војвођанских мађара и Председник Месног одбора Савеза војвођанских мађара у Змајеву.
Мајка једног детета.

 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"