Тунгуз предводи ДСС

Извршни одбор Демократске странке Србије изабрао је нови привремени Општински одбор у Врбасу, са циљем да оснажи организацију  и омасови чланство, саопштено је на конференцији за медије новоформираног одбора странке у Врбасу. За председника привременог ОО ДСС изабран је Драган Тунгуз, а за потпредседника Слободан Стојнић. За чланове привременог ОО ДСС изабрани су: Марко Чолаковић, Момир Адић, Рајко Марјановић, Драган Дакић, Новица Милинић, Радован Мићуновић, Љубомир Тијанић, Милош Грујин, Бранислав Збућновић, Ранко Митровић, Миодраг Бабић, Милорад Ђукановић и Драшко Самарџић.
  „Тренутне активности усмерене су ка формирању месних одбора у целој општини, након чега ће се одржати изборна седница и изабрати стални Општински одбор. Привремени одбор је одржао своју прву седницу на којој је извршена анализа досадашњег рада. Константоване су неке мањкавости у претходном периоду, које ћемо настојати да исправимо, а такође су направљени планови за будуће активности“, рекао је Тунгуз.
  Према речима потпредседника привременог ОО ДСС Слободана Стојнића, извршена је и ревизија чланства, која је показала да је знатан број људи остао веран политици ДСС. „Задовољни смо и урађеним послом и одзивом чланова, како старих, тако и нових. Позивамо све симпатизере и чланове ДСС да дођу до канцеларије странке, где можемо размењивати мишљења и планирати заједничке активности. Врх странке нам је дао подршку, а ускоро очекујемо и долазак високих функционера ДСС“, рекао је Стојнић.
  Коментаришући чињеницу да је ДСС остао без одборника у СО Врбас, након што су Мирослав Алексић и Јанко Кресоја приступили СПО, Тунгуз је истакао да ће ОО ДСС инсистирати на овом питању, иако не очекују да ће се оно решити у скорије време. „Свако ко има одборничка места и чини власт, полагаће рачуне за оно што је урађено у општини. Квалитет једне власти може се видети по броју пријављених грађана на бироу за запошљавање. Волели бисмо да је ситуација по том питању добра, али није. Да би се решио овај проблем, сматрамо да би се све странке требале помагати међусобно, уместо досадашње праксе ширења мржње, сплеткарења и копања ровова између политичких партија“, рекао је Тунгуз.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"