Радикали скупљају потписе

Српска радикална странка позвала је грађане Врбаса да присуствују промоцији књиге др Војислава Шешеља „Хашка антисрпска гиљотина и систематско кршење процесних права током хашког суђења Слободана Милошевића“, о којој ће у среду, 02. фебруара у 18.00 часова, у ЦФК „Драго Јововић“, говорити функционери ове партије.
На конференцији за новинаре ОО СРС је саопштио да је покренута акција прикупљања потписа грађана за ослобађање Војислава Шешеља, против којег се, како тврде радикали,  осам година води монтиран процес.

„Стручна јавност очекује да се овај процес заврши у корист лидера радикала, али да би показали колико подршку и поверење ужива у народу, радикали су покренули ову петицију. Она ће надмашити све досадашње разноразне петиције, које су поједине странке организовале углавном због скупљања политичких поена“, рекао је Душко Ћутило, секретар ОО СРС.

Радикали су се осврнули и на лепљење плаката од стране активиста Српске напредне странке, чиме је, како кажу, прекршена Одлука о привременом коришћењу јавне површине и постављању мањих монтажних и огласних објеката на територији општине, коју је усвојила СО Врбас. Према речима Игора Шкундрића, потпредседника ОО СРС, одлука предвиђа да се плакати могу лепити само на огласним таблама, а како у овом случају то није поштовано, он је апеловао на општинску инспекцију да уради свој посао, евидентира прекршај и поднесе пријаву против одговорних. Бранислав Петровић, председник ОО СРС, изнео је став да овакви случајеви потврђују да су радикали били у праву када су указивали на бесмисленост доношења одлука које се касније не спроводе. Председница Савета за информисање ОО СРС Даница Парошки оценила је да се ради о бахатости СНС, «која се по ко зна који пут понавља, јер никада није санкционисана».

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"