Саопштење ОО ДС Врбас

Општински одбор Демократске странке Врбас

број: 564/11
датум:08.10.2011.

САОПШТЕЊЕ

У четвртак, 06.10.2011. у 20 часова у Врбасу је одржана Радна скупштина Општинског одбора ДС. Гости Радне скупштине  били су  председник ПО ДС Душан Елезовић, покрајински секретар за рад, запошљавање и равноправност полова Мирослав Васин, шеф посланичке групе ''За европску Војводину'' Бора Новаковић, в.д. директор Фонда за капитална улагања АП Војводине Небојша Маленковић, директорка Фонда за развој АП Војводине Снежана Репац, као и многобројни други покрајински функционери.

Скупштини је присуствовало читаво руководство, као и око 800 чланова Општинског огранка ДС Врбас. Присутне је прво поздравио председник ОО ДС Врбас, др Жељко Видовић срдачно се захваљујући свим члановима који су својим доласком још једном показали поверење у руководство, као и јединство и снагу врбаских демократа.

Потом се присутнима обратио Мирослав Васин, покрајински секретар за рад, запошљавање и равноправност полова који је између осталог истакао да је покрајинска влада уложила огромне напоре у циљу запошљавања људи, те да је на основу тога отворено нових око 16 хиљада радних места на територији АП Војводине, као и да су реализовани многобројни инфраструктурни пројекти како би био олакшан живот свим грађанима покрајине.

Шеф посланичке групе ''За европску Војводину'' у Скупштини АП Војводине, Бора Новаковић се посебно осврнуо на историјски развој ОО ДС Врбас, те је посебно похвалио председника одбора др Жељка Видовића за изузетне резултате које је странка на челу са њим остварила у протеклих непуне три године као и на уложене напоре на основу којих врбаска општина не само да је велико градилиште, већ је све више препозната као одлично место за привредна улагања.

Након тога, присутнима се обратио и председник покрајинског одбора ДС за Војводину Душан Елезовић, који није могао да сакрије задовољство због великог броја присутних чланова, истакавши колико је поносан што се Општински одбор ДС Врбас, из кога је и сам поникао, сврстао по броју окупљених чланова на овој радној скупштини у сам врх војвођанских општинских организација. Након тога, председник покрајинског одбора се осврнуо на рад и напоре читаве Демократске странке и разлике између наше странке и других политичких партија, те је као једну од основних навео и да наша странка за разлику од многих других из речи у дела претвара борбу са економском кризом, недостатком радних места и нараслим криминалом.

Радна скупштина Општинског одбора ДС-а, је показала велики активизам и јединство чланова општинског огранка. Присуство тако великог броја покрајинских функционера, те њихово обраћање присутним члановима, доказ је великог поверења и признања које су својим радом заслужили сви чланови Демократске странке из наше општине, на челу са председником др Жељком Видовићем, а које ће бити преточено у помоћ покрајинских институција у решавању проблема у нашој општини.

Потпредседник ОО ДС Врбас
Предраг Радовић

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"