Саопштење ОО СНС

ОО СНС Врбас најоштрије осуђује јучерашње претње Мирослава Мишковића првом потпредседнику Владе Србије и министру одбране у Влади Републике Србије, Александру Вучићу, и даје пуну подршку и њему и свим надлежним органима у неселективној борби против криминала и корупције. Претње Александру Вучићу и свима који су укључени у борбу против корупције нису само претње против њих лично, него су претње против државе и претње које имају за циљ да зауставе борбу против криминала и корупције. Држава најснажније треба да покаже да су такве претње недопустиве и да је такво понашање скандалазно.

ОО СНС Врбас подсећа да грађане да ово није крај борбе против криминала и корупције него тек почетак, јер је време да се Србија очисти од тешке болести, и да резултати нису видљиви одмах, и да заштићених у овој борби нема. Молимо грађане да имају поверења и стрпљења, и да заједно покушамо да се изборимо са оним што је основни проблем нашег друштва, а то је корупција и коруптивни начин живота.

Апелујемо на све надлежне органе да обезбеде сигурност првог потпредседника Владе Србије Александра Вучића и свих укључених у борбу против криминала и корупције.

У Врбасу, 13. 12. 2012. године                                                       ОО СНС Врбас

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"