У Дану отворених врата деца посетила СО Врбас

У наставку обележавања Дечје недеље, у традиционалном Дану отворених врата, председник општине Врбас др Братислав Кажић примио је у Скупштини општине бројне ученике основних и средњих школа и децу из Предшколске установе "Бошко Буха". Кажић и његови сарадници дочекали су децу топлим речима, слаткишима и скромним поклонима, спремни да чују шта то од локалне самоуправе прижељкују најмлађи становници општине Врбас.

"Драга децо, васпитачи, професори, директори, желим вам срећну Дечију недељу. Као дечији лекар ја сам неко ко је скоро све вас видео на самом рођењу и пожелео вам долазак на овај свет. У сваком случају, желео бих да је време у ком живимо мало боље и да смо веселији, али то вас не треба да брине. Ви треба да будете добра деца, да слушате родитеље, наставнике и професоре, и да својим радом урадите оно што ово друштво од вас очекује - да израстете у добре, вредне и поштене људе, способне да нас замене на неким важним функцијама у овом граду", рекао је Кажић обраћајући се деци.

У наставку пријема деца су за представнике локалне самоуправе извела неколико песама и рецитација, похвалила се успесима које су постигли у претходном периоду, а затим и уручила пригодне поклоне које су сама израдила.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"