Почело уређење атмосферске канализације

Јавно предузеће "Дирекција за изградњу" започела је претходне недеље интервентне радове на уређењу атмосферске каналализације на углу улица Косовске и Виноградске у Врбасу. Увидом у стање канала у Виноградској улици утврђено је да је неопходно извршити измуљавање комплетне деонице од око 150 метара.

"Уређење атмосферске канализације радиће се на више локалција, у складу са временским приликама. До краја године предвиђено је и извођење радова у улицама Ивана Милутиновића, Данила Бојовића, Петра Драпшина, Његошевој и Вука Караџића. У зависности од ситуације на терену, а по захтевима комуналне инспекције и месних заједница, могуће су измене локација на којим ће се изводити интервентни радови", саопштено је из овог предузећа.

Завршетак радова у Виноградској и Косовској очекује се до краја ове недеље, а према договореној динамици са извођачем радова ЈКП "Комуналац" - РЈ "Водовод и канализација", следе радови на одржавању атмосферске канализације у улици IV Пролетерске бригаде у Врбасу, а затим у улицама Маршала Тита и Иве Лоле Рибара у Равном Селу.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"