Настављена изградња и санација тротоара

"Јавно предузеће 'Дирекција за изградњу' ове недеље завршава са реализацијом друге фазе уговора за извођење радова на санацији и изградњи тротоара, као и инетрвентне радове на тротоарима у Врбасу и свим насељеним местима. Укупна вредност за сва три уговора износи 3.525.168 динара, са ПДВ-ом. Тренутно се завршавају радови у Равном Селу", саопштио је данас Игор Миловић, директор ЈП "Дирекција за изградњу".

Према његовим речима, у току наредне недеље започеће и радови треће фазе, укупне вредности 1.448.088 динара, са ПДВ-ом. "Радови ће бити обављени у свим месним заједницама општине Врбас, а по приоритетима које су усагласиле ЈП 'Дирекција за изградњу', Одељење за инспекцијске послове и месне заједнице. Рок за завршетак радова је 25 календарских дана од дана увођења извођача у посао. Извођач је ДОО 'ДД Мега корпорација' из Врбаса, док ће наше предузеће као инвеститор вршити стручни надзор", рекао је Миловић.

Он је додао да је у току и припрема тендерске документације за изградњу око 600 метара тротоара у Виноградској улици у Врбасу. Процењена вредност ових радова износи 1,32 милиона динара, са ПДВ-ом, а завршетак пројекта, уколико временски услови то дозволе, очекује се до краја 2015. године.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"