"Моја школа - мој клуб!" и у Равном Селу

Вођен идејом да се фудбалским спортом у Србији бави што већи број деце и омладине, Фудбалски савез Србије креирао је пројекат под називом "Моја школа - мој клуб!" у који се укључила и Основна школа "Бранко Радичевић" из Равног Села.

Турнир у фудбалу за девојчице одржан је у среду, 08. јуна, и на њему су се надметале екипе ОШ "Светозар Милетић", ОШ "Братство-јединство" из Куцуре, ОШ "Бранко Радичевић" из Савиног Села, ОШ "Јован Јовановић Змај" из Змајева и екипа домаћина. Подршку организацији турнира дала је и Месна заједница Равно Село.

"Циљ пројекта је да се помогне развој школског спорта кроз оснивање и бесплатну регистрацију што већег броја школских фудбалских клубова, подједнако за дечаке и девојчице. Кроз игру и дружење потребно је да се деци у школама представи фудбалски спорт и понуди могућност укључивања у редовне активности ФС Србије. Циљ је континуирано учешће у спорту и унапређење инфраструктуре - стварање услова за даље унапређење и омасовљење фудбалског спорта и популаризација здравих животних стилова".

Носиоци пројекта "Моја школа - мој клуб!" у Равном Селу су професори физичког васпитања, а његову реализацију у школама Србије подржавају УЕФА и Министарство просвете.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"