Изабране најбебе општине Врбас

Дечја недеља у општини Врбас окончана је манифестацијом која је окупила највећу пажњу Врбашана - 1. Конференцијом беба. Уз песме Миње Суботе, стихове Раше Попова и Тодета Николетића, игру и песму талентоване деце из плесних студија, у препуној сали биоскопа "Југославија" бирале су се бебе у разним категоријама, а ова популација добила је и председника и потпредседника.

Најмлађа беба која је учествовала у конференцији постала је председник беба на годину дана, док је најстарија беба, али не и старија од две године, постала први потпредседник. Најбржа беба у пузању добила је титулу Беба Болт, најтежа титулу Беба Херкул, док се беба која је најбрже попила флашицу млека окитила титулом Беба Цугер. Титула је одељена и мами која је најбрже променила пелене.

Уз наведене, окупљене малишане и њихове родитеље, баке и деке забављали су и Бане Росић, Анђела Тасић, Валентина Малишевић, деца из плесних студија "Mon Mirage“ и "Creative Dance“. 

"Дирнути смо лепотом која нас окружује. Нема искреније и боље атмосфере од ове на нашој Конференцији беба. Уз забаву, циљ ове манифестације је указивање на значај и богатство породичних вредности, као и на проблем ниског наталитета и недовољног рађања деце. Конференција промовише потребу рађања што више деце, стварања здраве и снажне породице, стуба и ослонца сваке личности. Свесни да од тога зависи опстанак и останак нашег друштва, локална самоуправе разним мерама подстиче бригу о деци и јачање породице", рекао је отварајући манифестацију Милан Глушац, председник општине Врбас.

Прилог РТВ о 1. Конференцији беба.

 

 

 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"