Societe General банка наградила предшколце

Societe General банка, филијала у Врбасу, наградила је најбоље учеснике ликовног ликовног конкурса на тему екологије, расписаног за предшколце из Предшколске установе "Бошко Буха", која је, такође, добила донацију ове банке.

Прва наградау припала је Николини Грубач а друга Ивани Келеман, девојчицама из вртића из Бачког Доброг Поља, док је за трећи изабрани рад награду добио Никола Грбић из вртића из Змајева. Нагреађена деца добила су школски прибор, оловке, бојице, фломастере, свеске, касицу, калкулатор…, а ПУ "Бошко Буха" лаптоп.

"Societe General банка банка се као и много пута до сада, одазвала молбама за спонзорство и донацијама. До сада смо донацијама давали допринос у раду здравственим установама, многим школама, Геронтолошком центру, спортским удружењима, а овога пута награђујемо наше најмлађе суграђане и ПУ 'Бошко Буха'. Комисија је изабрала три најбоља рада на ликовном конкурсу, а установа ће добити лаптоп", рекла је Јулијана Копривица, директорка филијале Societe General банке у Врбасу.

Ксенија Бенце, вршилац директора ПУ "Бошко Буха", искористила је прилику да се захвали менаџменту Societe General банке на подршци и сарадњи. "На конкурсу су учествовали предшколци из свих објеката наше установе, а деца су кроз своје ликовне радове дала допринос очувању животне средине. Societe General банка је препознала наш рад и обезбедила донацију, због чега им се посебно захваљујем", рекла је Бенце.