Мировић отворио спортску салу у Равном Селу

Игор Мировић, председник Покрајинске владе, отворио је у Равном Селу нову спортску салу, која се налази у оквиру Основне школе "Бранко Радичевић".

"Завршена је спортска дворана у Равном Селу, велелепна, вредна близу 120 милиона динара. Иако је за њу планирано нешто више средстава, захваљујући Школској управи, мојим сарадницима и онима који су то радили пре нас, јер је њена изградња започета у мандату претходне владе, уштедело се близу 30 милиона динара. Након завршетка објекта и издавања употребне дозволе данас је свечано предајемо не само ученицима и наставницима школе, већ и спортским клубовима из читавог овог краја, културно-уметничким друштвима, који ће је користити док не обновимо Културни центар, који је прошле године изгорео. Овим показујемо да и у малим срединама значајним инвестицијама, и то не само у комуналну, већ и у спортску, инфрастуктуру у области културе, подижемо квалитет живота и везујемо људе за села", рекао је Мировић и додао да ће се иста политика улагања водити и у свим другим местима.

"Овај објекат има немерљиву вредност за нашу децу, све Равноселце и целу општину Врбас. Као и Покрајинској влади, и наш је интерес да становницима свих места обезбедимо подједнаке услове за живот, од шансе за стицање знања до шансе за бављење културном, спортом, забавом", рекла је након свечаности Миљана Штулић, заменица председника општине Врбас

Пројекат су финансијски подржали Управа за капитална улагања Војводине, Покрајински секретаријат за образовање, управу прописе и националне мањине, и општина Врбас. Простор располаже са трибином од 350 места и садржи најсавременију опрему за рукомет, кошарку, одбојку, гимнастику, па чак и тенис.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"