Врбас домаћин Сајма образовања

У Врбасу ће у петак бити одржан Сајам образовања. Уз средњошколске, више и високе просветне установе које ће промовисати образовне профиле које нуде будућим ученицима и студентима, на сајму ће се представити и социјални партнери који учествују у систему дуалног образовања, попут компанија "Витал", "Carnex" и "Тривит".

Током сајма биће организован и радни састанак на тему "Предузетништво", на ком би требало да учествују представници Школске управе, Привредне коморе, средњих школа као и координатори за дуално образовање у општинама Кула, Мали Иђош, Србобран и Врбас. 

Национална служба за запошљавање представиће пројекат "Клуб за тражење посла", док ће Основна школа "Светозар Милетић" организовати предавање на тему "Предузетне школе", као једна од установа која је укључена у пилот пројекат Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Отварање Сајма образовања заказано је за петак, 23. фебруара у 10.00 часова, у Центру за физичку културу "Драго Јововић". Организатори позивају и друге привредне субјекте да се придруже Сајму и тако помогну реализацију стратешког циља Владе Републике Србије - увођење младих у предузетништво и успостављање система који образује младе за потребе привреде и омогућава им запослење. 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"