Мажић суди финале Лиге шампиона

Најуспешнији фудбалски судија из Србије, Врбашанин Милорад Мажић одређен је за главног судију финала Лиге шампиона између Ливерпула и Реал Мадрида, која се игра 26. маја у Кијеву.

Челници УЕФА саопштили су данас одлуку да у најзначајнијој утакмици сезоне поверење поклоне Мажићу, коме ће помагати Милован Ристић и Далибор Ђурђевић, док ће иза голова бити Ненад Ђокић и Данило Грујић. Резерви судија је Немања Петровић, а четврти Француз Клеман Турпан.

Ово није први пут да челни људи европског и светског фудбала доделе Мажићу неку важну утакмицу. Наиме, он је у финалу Купу конфедерација 2017. године делио правду на мечу између репрезентација Немачке и Чилеа. Годину пре тога, судијска тројка из Србије, на челу са Мажићем, била је задужена за УЕФА Суперкуп сусрет Реала из Мадрида и Севиље. Ипак, ништа не може да се пореди са финалом најпрестижнијег клупског такмичења на свету, па ће цела Србија са поносом пратити борбу за чувени "ушати трофеј" јер ће на центру бити - наш арбитар, најбољи судија ког имамо у овом тренутку.

Извор: Блиц

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"