Општина Врбас унапређује сарадњу са Никшићем

Председник општине Врбас Предраг Ројевић састао се данас са председником општине Никшић Марком Ковачевићем приликом боравка у овом црногорском граду.

"Данас сам се током пријатељске посете састао са уваженим пријатељем Марком Ковачевићем, председником братске општине Никшић. Захвалан сам му на гостопримству које ми је указао. У пријатељском и братском разговору констатовали смо да су општина Врбас и општина Никшић повезане тесним везама и да те везе желимо још снажније да развијамо. Планирано је да се унапређење сарадње одвија на више нивоа. У првом плану је развој размене у области културе, а разговарали смо и о модалитетима развоја сарадње у области спорта, привреде, образовања и туризма.

Врбас је град културе, град спорта и град привреде. Наш план је да с обзиром на свој значај и богату историјску баштину, општина Врбас постане и важна туристичка дестинација. Договорили смо се да господин Ковачевић посети Врбас на Спасовдан, да заједно обележимо славу општине Врбас. Радујем се новом сусрету, радујем се развоју сарадње наших локалних самоуправа од које ће добробит имати сви грађани", рекао је након сусрета Предраг Ројевић, председник општине Врбас.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"