Тренинг безбедне вожње за мотоциклисте

Општина Врбас и Савет за координацију послова безбедности саобраћаја, у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја Републике Србије, која спроводи кампању "Пази друге, мисли на себе", наставили су са активностима које у фокус стављају младе возаче, овога пута мотоциклисте, са жељом да што пре и што боље савладају све вештине безбедне вожње и безбедног понашања у саобраћају. За њих је овога пута припремљен посебан полигон и тренинг како би им се указало на евентуалне грешке које могу да чине управљајући овим возилима.

Обуку су спровели тренери Агенције за безбедност саобраћаја, а Савет за координацију послова безбедности саобраћаја поделио је учесницима тренинга нове кациге, без којих је вожња мотора апсолутно небезбедна и противзаконита.

"Овакви тренинзи веома су важни јер млади мотоциклисти на једном месту могу да добију низ вредних савета како се безбедно кретати путевима, затим могу видети како се неке ситуације које им се могу догодити на путу једноставо и правилно решавају, а професионални инструктори имају прилике да им укажу на евентуалне грешке и исправе лоше навике. Нова знања и технике које могу усвојити, нова опрема коју им обезбеђује Савет за координацију послова безбедности саобраћаја, као што су овога пута то биле кациге, учиниће да имамо безбеднију ситуацију на путевима, мање незгода и задовољне возаче и све друге учеснике у саобраћају", поручила Тијана Алексић, председница Савета за координацију послова безбедности саобраћаја. 




Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"