Carnex донирао пет рачунара ССШ "4. јули"

Индустрија меса Carnex донирала је пет рачунара за унапређење наставе у Средњој стручној школи "4. јули". Ово је био први корак ка оснивању ИТ одељења ове школе.

"Уз велики ентузајам и посвећеност ученика и целог колектива, трудимо се да наша школа, која је највећа у општини, испрати нове трендове у настави, како би олакшали рад и учење. Управо зато нам је важна свака подршка, посебно кад је у питању набавка и финансирање наставних средстава. Иако у том смислу имамо одличну сарадњу са локалном самоуправом, овога пута дугујемо изузетну захвалност компанији Carnex, која је препознала наше потребе и помогла осавремењивању наставе. Поред овога, компанија Carnex стипендира и сваког нашег ученика који похађа смер месар, што је изузетно важно за очување ове занатске гране. Још једном хвала у име ученика и колектива", изјавила је током уручења донације Ана Грачанин, директорка ССШ "4. јули".

"Компанији Carnex ово није први пут да препознаје потребе локалне заједнице и својих потрошача, она је у константној мисији у којој је главни циљ помагање онима којима је подршка потребна. Лидер у месној индустрији који ове године обележава јубилеј 60 година пословања, има исто тако дугу традицију донирања. У Carnex верујемо да је будућност на генерацијама које долазе, и самим тим увек ћемо се трудити да их подржимо да остваре свој прави потенцијал. Велико нам је задовољство да смо у прилици да помажемо младима и сматрамо да је наша морална обавеза да им омогућимо што бољи старт и услове за усавршавање, како би успели да развију своја знања и вештине. Оснивањем ИТ одељења у школи означавамо још један у низу пројеката у којима се залажемо да помогнемо локалној заједници, али и да допринесемо дигитализацији, модернизацији и напретку образовања у области ИТ. Поштовање околине у којој послујемо и неговање блискости са нашим потрошачима, једини је начин на који ћемо увек развијати однос према заједници", изјавила је Милена Ђорић Радосављевић, вршилац функције генералне директорке компаније Carnex.

КУЛТУРА

Писац Владимир Кецмановић добитник "Златног сунцокрета"

30. јан 2023. КУЛТУРА

Писац Владимир Кецмановић добитник "Златног сунцокрета"

Награда "Златни сунцокрет" за најбољу књигу на српском је...

Отворена изложба Андреја Чикале

25. јан 2023. КУЛТУРА

Отворена изложба Андреја Чикале

У Ликовној галерији Културног центра Врбаса отворена је и...

Расписан конкурс за учешће на 55. Фестивалу поезије младих

17. јан 2023. КУЛТУРА

Расписан конкурс за учешће на 55. Фестивалу поезије младих

Савет Фестивала поезије младих расписао је конкурс за мла...

Ђорђу Сладоју награда "Милан Богдановић"

28. дец 2022. КУЛТУРА

Ђорђу Сладоју награда "Милан Богдановић"

Награда за књижевну критику "Милан Богдановић" за 2022. г...

Нове сатиричне приче Веселина Милићевића

27. дец 2022. КУЛТУРА

Нове сатиричне приче Веселина Милићевића

Веселин Мићевић, сатиричар, афористичар и песник за децу ...