Carnex донирао пет рачунара ССШ "4. јули"

Индустрија меса Carnex донирала је пет рачунара за унапређење наставе у Средњој стручној школи "4. јули". Ово је био први корак ка оснивању ИТ одељења ове школе.

"Уз велики ентузајам и посвећеност ученика и целог колектива, трудимо се да наша школа, која је највећа у општини, испрати нове трендове у настави, како би олакшали рад и учење. Управо зато нам је важна свака подршка, посебно кад је у питању набавка и финансирање наставних средстава. Иако у том смислу имамо одличну сарадњу са локалном самоуправом, овога пута дугујемо изузетну захвалност компанији Carnex, која је препознала наше потребе и помогла осавремењивању наставе. Поред овога, компанија Carnex стипендира и сваког нашег ученика који похађа смер месар, што је изузетно важно за очување ове занатске гране. Још једном хвала у име ученика и колектива", изјавила је током уручења донације Ана Грачанин, директорка ССШ "4. јули".

"Компанији Carnex ово није први пут да препознаје потребе локалне заједнице и својих потрошача, она је у константној мисији у којој је главни циљ помагање онима којима је подршка потребна. Лидер у месној индустрији који ове године обележава јубилеј 60 година пословања, има исто тако дугу традицију донирања. У Carnex верујемо да је будућност на генерацијама које долазе, и самим тим увек ћемо се трудити да их подржимо да остваре свој прави потенцијал. Велико нам је задовољство да смо у прилици да помажемо младима и сматрамо да је наша морална обавеза да им омогућимо што бољи старт и услове за усавршавање, како би успели да развију своја знања и вештине. Оснивањем ИТ одељења у школи означавамо још један у низу пројеката у којима се залажемо да помогнемо локалној заједници, али и да допринесемо дигитализацији, модернизацији и напретку образовања у области ИТ. Поштовање околине у којој послујемо и неговање блискости са нашим потрошачима, једини је начин на који ћемо увек развијати однос према заједници", изјавила је Милена Ђорић Радосављевић, вршилац функције генералне директорке компаније Carnex.

КУЛТУРА

"Теодорини дани" за подсећање на најстарији Врбас

15. сеп 2023. КУЛТУРА

"Теодорини дани" за подсећање на најстарији Врбас

Градски музеј Врбаса, који је део Културног центра, ове ј...

Милићевићу прва награда Фондације "Нушић" и НБ Нови Бечеј

08. сеп 2023. КУЛТУРА

Милићевићу прва награда Фондације "Нушић" и НБ Нови Бечеј

Афористичар, сатиричар и дечији песник из Врбаса Веселин ...

Роман Next level Марка Поповића представљен Врбашанима

08. сеп 2023. КУЛТУРА

Роман Next level Марка Поповића представљен Врбашанима

Марко Поповић, писац из Врбаса, представио је у четвртак...

Јубиларна, 60. самостална изложба сликара Владе Њарадија

25. авг 2023. КУЛТУРА

Јубиларна, 60. самостална изложба сликара Владе Њарадија

Уметник из Врбаса Владо Њаради обележио је пре десетак да...

Фолклорни ансамбл КЦ Врбаса наступао у Риминију

24. авг 2023. КУЛТУРА

Фолклорни ансамбл КЦ Врбаса наступао у Риминију

Фолклорни ансамбл Културног центра Врбаса, уз подршку лок...

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.