За уређење путева 100 тона асфалтне масе

Путарске екипе Јавног комуналног предузећа "Комуналац" завршиле су сезону крпљења ударних рупа на саобраћајницама у Врбасу. Последње на распореду биле су деонице у насељу Мађаршор, мосту у насељу Виногради и делу Виноградске улице, надомак пружног прелаза. Сви послови обављени су на основу уговора и решења Одељења за грађевинске и комуналне делатности Општинске управе Врбас.

"Велики посао је иза нас. За крпљење ударних рупа током ове сезоне потрошили смо 100 тона асфалтне масе. Врбас из године у годину постаје све прометнији град. На путевима има много теретних возила што узрокује оштећење путева. Такође, велики број учесника у саобраћају креће се ка Општој болници у Врбасу, која је смештена на ободу насеља Виногради. Да би стигли до болнице, већина возача мора да пређе мост који је стално под оптерећењем па смо чак пет пута ове године морали да се бавимо крпљењем ударних рупа на овој саобраћајници. Сви послови одрађују се плански, уз надзор и на основу уговора с Одељењем за грађевинске и комуналне делатности", рекао је предрадник у ПЈ "Чистоћа" Милован Кривокапић.

Путаре у наредном периоду очекује замене вертикалне сигнализације, затим освежавање хоризонталне сигнализације и почетком јесени уређење упојних канала како би се предупредило задржавање воде на путевима.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"