Lear тражи раднике у Врбасу

У оквиру иницијативе општине Врбас за смењење незапослености, и у сарадњи са америчком корпорацијом Lear, становници Врбаса ће до краја лета моћи да се пријављују за посао оператера у производњи у новосадском погону ове компаније. Предаја докумената и интервјуи ће се одржавати сваког понедељка, у сали за састанке на првом спрату Општинске управе, у периоду од 16.00 до 18.00 часова. Први овакав сусрет одржаће се већ данас, 16. јула.

"Општина Врбас организовала је ове интервјуе за посао и понудила сву потребну помоћ компанији, јер жели да проактивно ради на смањењу незапослености у општини, истовремено пружајући шансу својим грађанима да чују о каквом послу је реч, као и могућност да један део њих у најскорије време добије посао за стално", саопштено је из локалне самоуправе.

Корпорација Lear је водећи глобални произвођач аутомобилских седишта и електричних система и важан добављач великих светских произвођача аутомобила, до чијих погона делови из новосадског погона морају бити испоручени у тачно одређено време. Зато је за Lear важно да пронађе добре раднике и понуди им добре услове за рад: посао на неодређено време, обезбеђен превоз до посла, могућност напредовања унутар компаније, као и зараде и бонусе у складу са личним резултатима рада.

У овом тренутку, Lear тражи оператере у производњи који израђују електричне кабловске снопове, па ће зато током ових сусрета понедељком Врбашани имати прилику да чују детаљније управо о тој позицији, али и о условима за запошљавање, условима рада, те упознају се са системом плата и бенефиција. Грађани ће одмах моћи да предају своја документа и ураде интервјуе за посао.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"