Пријем за службенике Полицијске станице Врбас

Милан Глушац, председник општине Врбас, примио је данас службенике Полицијске станице Врбас који су недавно у једној акцији запленили 12 килограма марихуане. Ово је највећа заплена опојних дрога која је забележена у општини Врбас, због чега је председник општине желео да још једном јавно захвали службеницима Полицијске станице и подржи њихов рад.

"Заплена оволике количине дроге није забележена у Врбасу двадесетак година. Надам се да ће и будући резултати бити још бољи и да ћемо заједно појачати борбу против ширења наркотика у општини Врбас. Због свега учињеног Полицијска станица заслужује све похвале", рекао је Глушац и истакао да је сарадња локалне самоуправе и Полицијске станице изузетно добра. "Наши односи се доказују кроз разне пројекте, посебно какав је пројекат 'Полиција у локалној заједници', по ком смо препознати у целој Србији", подсетио је Глушац.

Владо Глођовић, начелник ПС Врбас, са задовољством је оценио да су полицајци на терену одлично одрадили један веома велик и важан посао. "Они су приликом редовне саобраћајне патроле у скривеном делу у аутомобилу пронашли 12 килограма наркотика, за које је ваштачење потврдило да се ради о марихуани. Ово је резултат који до сада нисмо имали и који је вредан пажње и за целу Републику Србију, а не само за полицијску станицу величине наше. Хвала полицијским службеницима који су својим преданим и систематичним радом дошли до ових резултата, а хвала и локалној самоуправи која препознаје важност ове акције, веома значајне за све грађане општине Врбас", рекао је Глођовић. 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"