Генерални секретар ССС посетио Врбас

У наставку упознавања са ситуацијом у локалним самоуправама генерални секретар Спортског савеза Србије Горан Маринковић посетио је Врбас. Маринковића су примили председник општине Милан Глушац, саветник председника општине Предраг Ројевић, као и члан Општинског већа за спорт Срђан Станић и секретар Спортског савеза Врбаса Бојан Антонић.

После презентација тренутне спортске слике града гост и домаћини обишли су Центар за физичку културу "Драго Јововић". Овај спортски комплекс један је од најбоље осмишљених на нашим просторима, са разноврсним садржајем који може задовољити потребе многих спортиста, заједничка је оцена изречена након обиласка објекта.

"Спортски савез Врбаса је веома добро организован, са амбицијом да напредује. Акције које су спроводили у граду Спортски савез Србије увек је подржао, и жели да тако и настави. Задовољни смо досадашњом сарадњом и комуникацијом са Спортским савезом града и локалном самоуправом и надамо се да ће наставити са добрим радом. Додаћу да је ЦФК један од најбољих спортских комплекса, одличан за спровођење припрема спортиста", изјавио је генерални секретар ССС Маринковић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"