Млади возачи из Врбаса на обуци у НАВАК-у

Савет за безбедност општине Врбас успоставио је сарадњу са Националном возачком академијом - НАВАК, како би млади са пробном возачком дозволом из општине Врбас постали део акције "Живот за младе возаче". У њој возачи са пробном возачком дозволом имају прилику да бесплатно похађају специјализовани тренинг безбедне вожње. Реч је о једнодневном тренингу на коме млади возачи, између осталог, могу да науче нешто више о наглом кочењу по мокром коловозу, скретању, проклизавању и сличном.

"Млади возачи који су прошли обуку у НАВАК-у нису изазвали ни једну саобраћајну незгоду са смртним последицама, што показује да ова врста едукација даје резултате. Они овде потпуно бесплатно добијају веома квалитетну обуку, током које имају прилику и да кроз симулиране услове вожње под повишеним ризиком стекну вештине и науче како да адекватно реагују и спасу, не само свој, већ и животе својих сапутника и других учесника у саобраћају", речено је након обуке.

Према речима Миљане Штулић, председнице Савета за безбедност саобраћаја општине Врбас, акција упућивања младих возача на обуку у НАВАК биће настављена.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"