ЦППОВ у фокусу интересовања свих делова друштвa

У оквиру пројекта "Посете институција и државама - чланицама Европске уније", који за републичке и локалне органе власти, цивилни сектор и медије, организује Делегација ЕУ у Србији, данас је Централни пречистач за прераду отпадних вода Врбас - Кула посетила студијска група коју су чинили представници ових органа и делова друштва.

Постројење у Врбасу изабрано је као пример пројекта који у Србији спроводи Делегација ЕУ, а након посете исте студијске групе једном сличном пројекту у области заштите животне средине у Хрватској, држави која јесте чланица ЕУ. Госте на ЦППОВ дочекали су Милан Глушац, председник општине Врбас, и Ранко Митровић, директор предузећа "Пречистач Врбас - Кула". Такође, Врбас је изабран за место које ће посетити ова студијска група и због важних пројеката у области енергетске ефикасности.

"Искористили смо прилику да упознамо госте са искуствима која стичемо кроз изградњу Централног постројења за прераду отпадних вода, али и да чујемо оно што су они имали прилику да сазнају приликом упознавања са сличним пројектима у државама Европске уније. Заинтересовани смо да саслушамо сваки предлог или сугестију која може унапредити ефикасност у самој реализацији пројекта или при раду постројења", рекао је Глушац.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"