Пакетићи за све основце у Савином Селу

Месна заједница Савино Село, у сарадњи са Основном школом "Бранко Радичевић", организовала је на крају првог полугодишта новогодишњу журку за све ученике од I до VIII разреда, на којој је за добру атмосферу била задужена популарна Леонтина Вукомановић. Забава и дружење уз песме за децу и поделу новогодишњих пакетића, најбољи је увод у зимски распуст и дане празника, па ће ова акција, по први пут организована у Савином Селу, сигурно остали дуго у сећању свих основаца.

"Децембар је месец када сумирамо утиске шта смо то урадили у претходном периоду и шта смо још могли да урадимо, и када правимо планове за годину која је пред нама. Месна заједница Савино Село велики акценат ставља на своје највеће богатство а то су наша деца. Њихове жеље, потребе, сугестије па и критике одмах се морају узети у разматрање. Радује нас податак да без обзира какве су оцене у школској књижици, сви на распуст одлазе са заслуженим пакетићем, испраћени Леонтинином песмом, са заједничком жељом да им Деда Мраз у Новој години подари добро здравље, срећу и благостање у њиховим домовима. У другом полугодишту смишљаћемо заједно неке нове креативне идеје, које ће бити на радост наших малишана", истакла је Јована Вујтовић, председница Савета МЗ Савино Село и иницијатор новогодишње приредбе. Забави у школи присуствовао је и председник општине Врбас Милан Глушац. 

Уз најлепше жеље поводом предстојећих празника, МЗ и Основна школа захваљују се и свим родитељима који су са децом била део ове приредбе, као и фирми "Инобачка" која је помогла куповину пакетића.

КУЛТУРА

Изложба "5 priča Milli2nd-а" у Ликовној галерији

20. мај 2020. КУЛТУРА

Изложба "5 priča Milli2nd-а" у Ликовној галерији

Ликовна галерија Културног центра Врбаса наставља са радо...

НБ расписала литерарни и ликовни online конкурс

20. мај 2020. КУЛТУРА

НБ расписала литерарни и ликовни online конкурс

Народна библиотека "Данило Киш" расписала је пр...

ОМШ у акцији "Музика за суграђане"

04. мај 2020. КУЛТУРА

ОМШ у акцији "Музика за суграђане"

Основна музичка школа из Врбаса организовала у четвртак а...

Биографије 70 Српскиња сабране у једној књизи

10. мар 2020. КУЛТУРА

Биографије 70 Српскиња сабране у једној књизи

Татјана Лош, једна од ауторки књиге "Оне су промениле Срб...

"Музеј жене" у Градском музеју КЦ Врбаса

06. мар 2020. КУЛТУРА

"Музеј жене" у Градском музеју КЦ Врбаса

У Градском музеју Културног центра Врбаса у петак је отво...