Пакетићи за све основце у Савином Селу

Месна заједница Савино Село, у сарадњи са Основном школом "Бранко Радичевић", организовала је на крају првог полугодишта новогодишњу журку за све ученике од I до VIII разреда, на којој је за добру атмосферу била задужена популарна Леонтина Вукомановић. Забава и дружење уз песме за децу и поделу новогодишњих пакетића, најбољи је увод у зимски распуст и дане празника, па ће ова акција, по први пут организована у Савином Селу, сигурно остали дуго у сећању свих основаца.

"Децембар је месец када сумирамо утиске шта смо то урадили у претходном периоду и шта смо још могли да урадимо, и када правимо планове за годину која је пред нама. Месна заједница Савино Село велики акценат ставља на своје највеће богатство а то су наша деца. Њихове жеље, потребе, сугестије па и критике одмах се морају узети у разматрање. Радује нас податак да без обзира какве су оцене у школској књижици, сви на распуст одлазе са заслуженим пакетићем, испраћени Леонтинином песмом, са заједничком жељом да им Деда Мраз у Новој години подари добро здравље, срећу и благостање у њиховим домовима. У другом полугодишту смишљаћемо заједно неке нове креативне идеје, које ће бити на радост наших малишана", истакла је Јована Вујтовић, председница Савета МЗ Савино Село и иницијатор новогодишње приредбе. Забави у школи присуствовао је и председник општине Врбас Милан Глушац. 

Уз најлепше жеље поводом предстојећих празника, МЗ и Основна школа захваљују се и свим родитељима који су са децом била део ове приредбе, као и фирми "Инобачка" која је помогла куповину пакетића.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"