Пакетићи за све основце у Савином Селу

Месна заједница Савино Село, у сарадњи са Основном школом "Бранко Радичевић", организовала је на крају првог полугодишта новогодишњу журку за све ученике од I до VIII разреда, на којој је за добру атмосферу била задужена популарна Леонтина Вукомановић. Забава и дружење уз песме за децу и поделу новогодишњих пакетића, најбољи је увод у зимски распуст и дане празника, па ће ова акција, по први пут организована у Савином Селу, сигурно остали дуго у сећању свих основаца.

"Децембар је месец када сумирамо утиске шта смо то урадили у претходном периоду и шта смо још могли да урадимо, и када правимо планове за годину која је пред нама. Месна заједница Савино Село велики акценат ставља на своје највеће богатство а то су наша деца. Њихове жеље, потребе, сугестије па и критике одмах се морају узети у разматрање. Радује нас податак да без обзира какве су оцене у школској књижици, сви на распуст одлазе са заслуженим пакетићем, испраћени Леонтинином песмом, са заједничком жељом да им Деда Мраз у Новој години подари добро здравље, срећу и благостање у њиховим домовима. У другом полугодишту смишљаћемо заједно неке нове креативне идеје, које ће бити на радост наших малишана", истакла је Јована Вујтовић, председница Савета МЗ Савино Село и иницијатор новогодишње приредбе. Забави у школи присуствовао је и председник општине Врбас Милан Глушац. 

Уз најлепше жеље поводом предстојећих празника, МЗ и Основна школа захваљују се и свим родитељима који су са децом била део ове приредбе, као и фирми "Инобачка" која је помогла куповину пакетића.

КУЛТУРА

Отворена изложба сликарке Адриен Ујхази

17. јун 2021. КУЛТУРА

Отворена изложба сликарке Адриен Ујхази

У Ликовној галерији Културног центра Врбаса отворена је и...

Ускоро "Културно лето" у Змајеву

16. јун 2021. КУЛТУРА

Ускоро "Културно лето" у Змајеву

Змајево ће бити домаћин велике културно-забавне манифеста...

Данас почиње Јунски фестивал

11. јун 2021. КУЛТУРА

Данас почиње Јунски фестивал

Првим програмима у Градском музеју Културног центра Врбас...

Познати победници Невеновог фестивала деце песника

09. јун 2021. КУЛТУРА

Познати победници Невеновог фестивала деце песника

  Трочлани жири Невеновог фестивала деце песника, који ј...

Од петка у ЛГ изложба слика Невене Живковић

27. мај 2021. КУЛТУРА

Од петка у ЛГ изложба слика Невене Живковић

Ликовна галерија Културног центра Врбаса приредиће у пета...