Црвени крст припремио низ акција и радионица

Волонтери Црвеног крста Врбас припремили су за наредне дане бројне акције и радионице у којима ће, у највећој мери, учествовати млади.

Већ у четвртак, 07. фебруара, Црвени крст ће узети учешће у пројекту Градског музеја Врбас "Позови комшију у музеј", посетом заказаном за 10.00 часова, док ће у петак, 08. фебруара, бити изведена теренска подела половне гардеробе прикупљене у акцијама солидарности.

Затим следе радионице у основним школама - у ОШ "Светозар Милетић" биће изведена вршњачка едукација у програму Превенција трговине људима, за одељења трећег разреда, док ће у ОШ "20. октобар" бити изведена вршњачка едукација у програму Промоција хуманих вредности, за одељења четвртог разреда.

Радионице за предшколски и школски узраст ће се изводити и у просторијама Црвеног крста; "Заједнички програм за инклузију", у понедељак и среду, док ће у суботу бити организоване припреме за Покрајинско такмичење у пружању прве помоћи. 

ПОДЕЛА ПОЛОВНЕ ГАРДЕРОБЕ ЗА УРГЕНТНЕ СЛУЧАЈЕВЕ (породице са списка Центра за социјални рад, али и други појединци који су у стању потребе за гардеробом), организује се радним данима од 09.00 до 13.00 часова, у просторијама Црвеног крста Врбас.

Акције добровољног давања крви организују се у четвртак, 14. фебруара, у Савином Селу и Куцури.

 

 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"